Huoh // Sigh 

Pari päivää on mennyt ihan tolkuttomassa ärsytyksessä. Äh ja mur. Vähän kuin keli tällä hetkellä: sekunnissa paistaa aurinko ja hetkessä pilvet ja sade täyttää taivaan..Mieli myllertää. Odotuksesta.

Vaikka olenkin kovasti yrittänyt takoa päähäni, että kyllä tämä tästä ja väkisinkin parin viikon sisään homma on hanskassa niin huoh  - ei se näköjään tähän oloon auta. Jottei ihan kokonaan papattamiseksi menisi niin kipaisin kaupasta itselleni piristykseksi kimpun heleän kepeitä kukkasia. Puuterinsävyisten neilikoiden kukkiessa mieli hymyilee edes vähäsen.

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Just complaining. It's matter of the time when our baby is born, but these last days makes me feel quite anxious..I bought a fresh bouquet to cheer me up!

- Sirpa -

You May Also Like

8 kommenttia

 1. Paljon jaksuja ja tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, ei tässä oikein taida auttaa, kun odotella ja yrittää siirtää ajatuksen johonkin muualle :)

   Poista
 2. Odottavan aika on varmasti pitkä! Tsemppiä täältäkin, niin kauniit kukkaset! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännästi koko tää 9kk odotus multihuipentuu tähän viimeisille viikoille. Vielä jokin aika sitten asia oli kaukainen kuin avaruuden kaukaisin planeetta ja nyt yhtäkkiä kaikkia tuntuu kiinnostavan "joko se tulee":)

   Poista
 3. Kukat auttaa aina!

  Vielä on itsellänikin tuoreessa muistissa tuo odotuksen tuska ja tunne, kun mitkään sanat ei sitä odotusta helpota. Kohta kuitenkin sinulla on pieni nyytti sylissä ja sitä huomaa ajattelevansa, että ei se koskaan tainut minussa ollakkaan. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis huooooh. Ehkä jos sukulaiset ja ystävät malttaisi olla hetken hiljaa ja antaa hengittää rauhassa niin nää viime metrit voisi olla hieman vähemmän odottavammat. Näihin viimeisiin päiviin kun tosiaan tuntuu huipentuvan koko 9kk odotus! Hih, tänään ja huomenna nostan jalat kohti kattoa ja teen vain ja ainoastaan omia höpöhöpö hommia :) Hän tulee kyllä kun on tullakseen <3

   Poista
 4. Tupsahdinpas kylään ihastuttavaan blogiin aivan sattumalta :) Tsemppiä loppusuoralle <3 Mukavaa vappua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, kyllä täällä vaan vieläkin odotellaan :) Tervetuloa vaan, toivottavasti viihdyt matkassa!

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)