Vauvalle juttuja // Things for the baby 


Jälleen vauvan omassa pienessä nurkkauksessa tapahtuu. Pinnasängyn suoja on nyt paikoillaan ja ai juku, että tulikin kiva! Tykkään tosissaan kovasti tuosta, juuri sellainen "omaan makuun" sopiva Marimekko - juttu! Marimekon tilkuista syntyi anopin käsissä myös pieni pötköttelyalunen lattialle vauvaa varten, siinä on kiva köllötellä ja ihmetellä maailman menoa. Tää menee kyllä vaikka syksymmällä vaunuissakin tai muuten vaan lämpimänä peittona, jos tarve vaatii. 

Sängyn alapuolella noissa laatikoissa säilytetään tällä hetkellä vauvan pikkuriikkisiä vaatteita, kunnes olen saanut aikaiseksi raivata lipaston laatikoista tilaa niille. Monessakin suhteessa käytäntö tulee määrittelemään sitten tavaroiden lopullisen paikan ja käytännöllisyyden ylipäätään - nyt vaan odotellaan ja valmistutaan tulevaan :) Sitteri, turvakaukalo, puklurätit ja kuolalaput, pyykkikori yläkertaan, tutit ym, muut pikku jutut ( hah hah, ei ne ensimmäisellä kerralla tuntuneet pikkujutuilta, vaan taisi olla kaikki mahdollinen vellituteista lähtien hommattu jo kuukausia aikaisemmin! ) on vielä hankkimatta, mutta eiköhän nuo kerkiä. Vai? :D

Ehkä en muista mitä se esikoisen kanssa se vauva-arki sitten oikein olikaan ( kuolalappu, oliko niitä edes?? ) tai sitten tällä kertaa vaan odotan enkä mieti, pitikö se vauvalle olla rättiä, harsoa, tuttia, peliä ja palikkaa. Jos tarvii tuttia, niin menen ja ostan.

Tai laitan miehen hakemaan. Hih!

Vauvahuuruisin terkuin ja pienesti jo H - hetkeä kutinalla odottaen,

- Sirpa -

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Some pictures of the baby's sleeping corner: I have had some little things for him/her, but not all. This time this whole pregnancy thing is little bit "less material" thing for me - if you know what I mean :) When I was waiting for my first one, I had bought A L L and E V E R Y T H I N G for her way before she was born. But now? I'm just waiting :) 


You May Also Like

14 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)