Terassille // Terrace


Meillä jäi viimekesänä rakentama terassi aivan kokonaan sisustamatta. Tänä kesänä toivottavasti saadaan remontoinnin yhteydessä jotain sinnekin aikaiseksi. Tässä yksi haaveiden kollaasi Hobby Hallin tuotteista valittuna:

Ehdottomasti iso, ihana sohva lekottelua varten! Olemme varanneet terassin yhteen nurkkaan paikan myös paljulle, joka odotteleekin toteutumistaan. Toiveenamme olisi saada terassista mukava oleskelutila saunan jatkoksi, jossa olisi kesäisin kiva käydä jäähdyttelemässä ja tehdä myös ruokaa grillaten. Tila onkin sen verran iso, että sinne mahtuu paljon toimintoja. Kalusteet saisivat olla simppeleita muodoiltaan ja tietenkin paljon tyynyjä sekä vilttejä luomaan kutsuva lepopaikka. Tykkään myös paljon viherkasveista, joten niitäkin saisi siellä olla ruukkuistutuksina paljonkin!


Tällä hetkellä ikkunasta näkyy vaakatasossa leijailevat lumihiutaleet, joten terassihaaveet kuulostavat aika kaukaisilta :D Mutta pienistä haaveista ne suunnitelmat sitten aikanaan toteutuu!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Plans for the terrace: nice couch, pillows, plants, bathing tub..

- Sirpa -


Hobby Hall haastoi bloggaajat sisustamaan täydellisen terassin tai parvekkeen. Kurkkaa kuvat ja inspiroidu kesän viihtyisimmistä oleskelutiloista! Äänestä suosikkiasi ja osallistut samalla arvontaan. Kampanja-aika on 12.4.2015 asti.

You May Also Like

1 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)