Synttärit // Bday party
Eilen pyörähti lukemat nätisti taas vuodella eteen päin. Pyöreän pehmeä 33 vaihtui pyöreän kulmikkaaksi lukemaksi 34. Särmää. Ja sitähän tässä on piisannut. Veikkaan, että vuosi 34 tullaan muistamaan jokseenkin kiireisenä ja onnellisena, mutta myös hieman synkkänäkin vuotena. Musta pilvi ajautui jokunen aika sitten varjostamaan kaikkea tätä onnea ja on välillä henkisesti hieman kestämistä. Mutta ei auta. Eteen päin on mentävä ja toivottava, että oikeus ja kohtuus voittaa!

Ihanin ylläri synttäripäivän aattona oli tyssin järkkäämät "bileet" äidille :) Omalla rahalla, aivan itse kävi ostamassa karkkia ( karkit ja keksit, jotka kaiveli kaapin kätköstä, vei visusti piiloon omaan vaatekomeroon H - hetkeä varten ), haali kasaan koristeita ja pillejä, kattoi pöydän ja pyysi neuvoa servettien kanssa. Asetteli lautaset, keräsi tuikut sieltä täältä olohuoneesta, askarteli kortin ja asetteli kaiken kauniisti. Ai että. Kylläpä tuntui niin hyvälle pienen tytön touhuaminen ja iloinen juhlien järjestely:

" Äiti, nää bileet on kyllä ihan just mahtavat! Ja ihan siulle! "

Voiko enempää toivoa? No ei <3

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' 

My daughter throw a birthday party for me! She had so much fun and I loved every second of it <3


- Sirpa -

Kyllä se mieskin yllätti. Salaa oli hankkinut anopin kanssa uuden ompelukoneen ( JEEEE, mistä  I H M E E S T Ä asrvasi?! ) sekä salaa olivat tehneet aivan mielettömän hyvän voileipäkakun! Mitään en aavistanut, en mitään.

You May Also Like

10 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)