Keittiöpuutarha // Kitchen gardenKotona kevään yksi varmimpia merkkejä on siemenpussien hypistely ja haaveilu tulevan kesän kasvimaasta. Tai puutarhastakin, joka tänä kesänä jää varmastikin aika vähäiselle huomiolle pientä nurkkausta lukuunottamatta. Toisaalta hyvä, piha jos myllääntyy oikein kunnolla niin koneet ja vehkeet ovat laajennuksen myötä pihassa, joten kaikki suuremmat maisemointi-ideat voikin jo siinä vaiheessa toteuttaa täyttömaalla!

Isommista puutarhaunelmista näihin pienempiin. Rakentelinkin jo aikaisemmin pienen taimihyllyn keittiöön ja siemenetkin ovat jo itämässä. Oreganoa, muutama valmis yrttiruukku, tomaattia, basilikaa, timjamia..aika perusjuttuja. Lisää on luvassa pikku hiljaa, muutama uutuuskin kiinnostaisi: punaiset ja purppuranväriset porkkanat, sitruunatomaatti, purppura tomaatti kuulostavat jo sen verran hauskoiltakin. Maa-artisokka kiinnostaa myös aika lailla. Toki kurpitsat ja avomaakurkutkin saisivat tänäkesänä keretä kasvimaalle.

Keittiöpuutarhalla mennään kesään saakka ja kätevinä apuvälineinä ovatkin olleet Fiskarsin kivat uudet puutarhatyövälineet. // Urban Plantres // - setti säilyy kivasti näppärässä pussukassa ja pienen haran sekä lapion lisäksi setti sisältää kasviveitsen, joka onkin ollut käytössä jo ahkeraan. Tällä napsii leikkokukat ja viherkasvit oikein näppärästi :) Tykkään! Ja on muuten muodoltaan todella kiva ja siro malli, varsinkin tuo lapio on ollut erinomainen pieniin ruukkuihin multaa lapioidessa.

Tässä vaiheessa vinkkaan pienestä tulevasta arvonnasta, joka varmasti ilahduttaa viherpeukaloita näin kevään korvilla :)

Mukavaa viikonloppua! Ihan huippukelit luvassa, joten jos ei suuntana ole mökki niin vähintään makkaranpaistolaavu kutsuu :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

One of the marks of the spring: kitchen garden! I can't wait to get out and start gardening and planting some new things in the ground. Vegetables, lettuce, tomatoes..all that too!

- Sirpa -


// Tuote saatu yhteistyönä //

You May Also Like

3 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)