GOF:in taljaa ja DIY // GOF Sheep Skin and DIY

Tervehdys vaan! Katala kamala nuha sitten rantautui tännekin ja päivät ovatkin vierähtäneet "kivasti" tukkoisessa olossa. Ei juurikaan ole sisustusjutskat innostaneet - kuuma mehu ja nenäsumute onkin kuulunut vakiovarusteisiin viimepäivät!

Mutta, jottei pää ihan leviäisi sairastaessa niin muutaman räpsyn nappasin työpöydän ääreltä. Meillä on ennen ollut työtuolin päällä valkea Ikean lampaantalja, joka onkin myöhemmin siirtynyt sohvalle. Kaipasin muutoin kovan tuntuisen pöydän rinnalle pehmeyttä ja GOF:n istuintalja sopikin tuohon tarkoitukseen aivan loistavasti. Pieni Iso - Herra Speedy on kylläkin toista mieltä asiasta ja on katsonut taljan sopivan hänen omiin leikkitarkoituksiin huomattavasti paremmin, kuin tuolille :D Liekkö kesään mennessä enää pitkäkarvainen talja..

Edeltävän postauksen taimihyllyn suojapussukoitakin olitte ihastelleet niin kerrottakoon, että ne on ommeltu tosiaan vanhasta rullaverhosta. Piirsin tussilla kankaaseen ruudukot ja reunasta ompelin yhteen, ei sen kummempaa. Näyttävät vain aika paljon kivemmilta taimihyllyssä, kuin pelkät jugurttipurkit tai muut purnukat. Työpöydälle ompelin oman suojapussin kyniä varten, taitaa olla pilttipurkki alla.

Mahtavaa - joskin hieman sateista ja loskaista - kevättä kaikille, täällä koetetaan parannella nuhaneniä :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

View of our working space at the moment. Sheep skin on the chair and my DIY pencil holder! It's made of the old blind.

- Sirpa -

// Sisältää mainoslinkin //

You May Also Like

6 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)