DIY kassi // DIY bag

Onni on oma ompelukone <3 Vaikka en mikään supertaitava, vaatteita suunnitteleva taituri olekaan, niin pienet jutut sujuu mielestäni aika mallikkaasti. Tosin, välillä tulee oiottua ja keksittyä ohjeita päästä, mutta väliäkö tuolla - pääasia, että on mukavaa!

Kun nyt ylläripyllärisynttärilahjaksi sain ompelukoneen ( joskus oli puhe, voiko käytettyä ostaa lahjaksi niin kyllä voi! Kone on käytetty, mutta toimii kuin unelma ja on vahva kuin työjuhta konsanaan. ), olen viikolla surruutellut tulemaan vaikka mitä. Yksi tekele oli tämä kassi. Bongasin Eurokankaasta mahtavaa, haalean harmaata verhoilukangasta, josta heti tuli mieleen kiva rantakassi kesäksi. Tosin, kesään kun on aikaa, on kassi saanut toimittaa säilytyspussukan virkaa keskeneräisille neuloksille.

Malliltaan kassi on säkkimäinen ja iso, joten sinne mahtuu hyvin tavaraa. Tein halukkaille kesäkassin ompelijoille pienet ohjeet tuohon alle, ei mikään supervaikea tekele lainkaan :)

Kankaan menekki on 70 cm x 110 cm, lisäksi tarvitset 4kpl purjerenkaita olkahihnoja varten. Toki esimerkiksi nahkaiset hihnat voi ommella kankaaseen suoraan, joten silloin renkaita ei tarvita. Itse letitin hihnat matonkuteesta. 


Toivottavasti ohjeista saa tolkkua :) Fiskarsin puutarhatyökalujen voittajakin on nyt arvottu!


BIRGIT BIKKEN PILTTUUSTA

arpaonni suosi sinua, oikein paljon onnea!

Nyt nää lähtee tästä moikkaamaan mummia ja mummin poroja, aurinko paistaa ja pieni kirpakka pakkanen kutittelee poskia :)

Hyvää lauantaita!

 ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I got the new sewing machine for my birthday. I made this DIY bag during the week - it was easy to make and I made tutorials for you as well! 

You May Also Like

11 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)