32+4 Viikkoa // 32+4 Weeks
Siis kääk! Huomasin juuri, että mennään jo pitkän matkaa yli 30 viikkoa! Piti ihan L A S K E A, että missäs sitä ollaankaan menossa :) Tosiaan masu kasvaa ja liikettä riittää navan alla about jalkapallojoukkueen verran - tai siltä se ainakin välillä tuntuu. Yleensä alkuillasta, 21-22 ja 04-05 yöllä alkaa potkupippalot. Voiko tästä päätellä jotain? Nukkuisko vaikka välillä 22-04? Toiveajattelua :D Päivälläkin liikutaan, mutta hissukseen.

PikkuTötterö on hieman alakäyrillä, mutta niin se oli esikoinenkin. Kasvaa ja voimistuu, se on pääasia. Itsehän olen ollut nivuskivun ja supistusten takia sairaslomalla jo jonkin aikaa ja pieni geenivirhekin löytyi, joten tässä sitä nyt sitten piikitellään itseään masuun joka päivä. Tuntuuko kivalle? No ei todellakaan. Toisaalta on helpottanu hirveästi, kun on päässyt liikkumaan: töissä kun sai istua/seisoa koko päivän ( ja se on pahinta tässä geenivirheessä ) niin tuntui, ettei missään kierrä veri ja nivunen huuti hoosiannaa. Pitkät automatkat ( yli tunti ) on NOUNOU listalla myös. Kevyt liikkuminen on tosiaan helpottanut aivan mielettömästi, samoin lääkkeet.

Eli tälläistä pientä väliaikatietoutta täältä odotuksen suunnalta. Synnytyshän tapahtuu naapurikaupungissa n.120km päässä, kun oman kylän synnäri lopetettiin. Oma juttunsa sekin. 1,5h saa ajella, joten pientä suunnittelua vaatii ennakkoon. J O S näitä ikinä varsinaisesti pystyy etukäteen suunnittelemaan..Mutta nyt nauttimaan viikonlopusta! Pitäkäähän rento miniloma :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

32+4 weeks! Time has gone bye so fast!


- Sirpa -

PS. Ostin muuten elämäni ekan äitiyspaidan, kirpputorilöytö! Muutenkin oon menny hyvin rennolla leggari/t-paita/toppi/villapaita/villatakki meiningillä - eipä juurikaan  mitään äippävaatteita oo tullu hankittua. Mahtuu kivasti vanhoihinkin normipaitoihin. Yhet kivat mammafarkut on ollu lainassa ja ne on muuten ihan superkivat!

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)