Vauvalle // For the baby
H - hetki se vaan lähestyy. Vielä ei kiirettä pukkaa eikä oikein edes kerkeä ajattelemaankaan sitä, että laskettu aika lähenee. Pikkuisen on jo kuitenkin varattu vauvalle jotain, ettei ihan viime tippaan jää. Pinnasänky hommattiin ensimmäisenä kirpparilta, vanha ja hieman pienempi mitä uudet sänkyt olisivat olleet ja sehän sopii mainiosti. Yläkerrasta meidän makkarista raivattiin sängylle tilaa ja viimeinkin tuolle joutilaalle nurkkaukselle on jotain H Y Ö T Y käyttöä! 

Hieman sisustelinkin tuota vauvan nukkumapaikkaa ja mallailin peittoa ym. Itseasiassa kävin juurikin äsken hakemassa anopilta hänen ompeleman pinnasängyn reunuksen ja sitäki pääsee kohta paikoilleen virittelemään. Tälläkin kertaa aika moni juttu tulee tänne kierrätettynä tai itse ( anopin ) ompelemana, en usko, että paljoakaan tarvitsee uutena ostaa. Päiväpeitto tulee samasta peitosta, mistä tehtiin tyssillekin päiväpeitto, pinniksen reunus tehtiin Marimekon kankaasta, jota löytyi kaapista ja hyllyt ym. löytyi jo valmiina kotoa. 

Tästä on hyvä jatkaa ja pikku hiljaa laitella paikkoja valmiiksi :) Täällä alkoikin meillä kaikilla muuten loma, joten saadaan viettää laatuaikaa koko viikko perheen kesken <3

Ihanaa lauantaita muruset!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Baby on the way! This is the sleeping place for her/him.

- Sirpa -

You May Also Like

10 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)