Vauvalle // For the baby
H - hetki se vaan lähestyy. Vielä ei kiirettä pukkaa eikä oikein edes kerkeä ajattelemaankaan sitä, että laskettu aika lähenee. Pikkuisen on jo kuitenkin varattu vauvalle jotain, ettei ihan viime tippaan jää. Pinnasänky hommattiin ensimmäisenä kirpparilta, vanha ja hieman pienempi mitä uudet sänkyt olisivat olleet ja sehän sopii mainiosti. Yläkerrasta meidän makkarista raivattiin sängylle tilaa ja viimeinkin tuolle joutilaalle nurkkaukselle on jotain H Y Ö T Y käyttöä! 

Hieman sisustelinkin tuota vauvan nukkumapaikkaa ja mallailin peittoa ym. Itseasiassa kävin juurikin äsken hakemassa anopilta hänen ompeleman pinnasängyn reunuksen ja sitäki pääsee kohta paikoilleen virittelemään. Tälläkin kertaa aika moni juttu tulee tänne kierrätettynä tai itse ( anopin ) ompelemana, en usko, että paljoakaan tarvitsee uutena ostaa. Päiväpeitto tulee samasta peitosta, mistä tehtiin tyssillekin päiväpeitto, pinniksen reunus tehtiin Marimekon kankaasta, jota löytyi kaapista ja hyllyt ym. löytyi jo valmiina kotoa. 

Tästä on hyvä jatkaa ja pikku hiljaa laitella paikkoja valmiiksi :) Täällä alkoikin meillä kaikilla muuten loma, joten saadaan viettää laatuaikaa koko viikko perheen kesken <3

Ihanaa lauantaita muruset!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Baby on the way! This is the sleeping place for her/him.

- Sirpa -

You May Also Like

10 kommenttia

 1. Onpa kotoisan näköistä! Ihanaa loppuodotusta, tsemppiä viime metreille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Muutamia pikku juttuja vielä ja alkaa homma olemaan purkissa nukkumapaikan suhteen - muuten sitten kaikki puuttuukin...vaunut ja sen sellasta!

   Poista
 2. Voi miten nättiä ja tyylikästäkin. Meillä keittiössä samanvärinen lattia :) ihanaa aikaa teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa :) Kyllä tää tästä pikku hiljaa, esikoisen kanssa tuli ehkä hieman enemän höperöityä kaiken tavaran kanssa, mutta tää toinen menee vähän enemän omalla painollaan.

   Poista
 3. Voi kuinka ihana huone vauvalle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Tää on itseasiassa pieni nurkkaus meidän makkarissa, omaa huonetta ei vielä ole :)

   Poista
 4. Ai kuin kaunista ja rauhallista. Pienet pinnasängyt on supersöpöjä. Ja tietysti superkäytännöllisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on jännä, kun on aika kapea, mutta saa levitettyä hirmu pitkäksi. Ehkäpä myöhemmässä vaiheessa saan tuunattua tästä esim. pienen sohvantapaisen lastenhuoneeseen :)

   Poista
 5. Piipahdit mun blogissa ja täältähän löytyi aivan ihana blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! Itselläsi on oikein kaunis ja mukava blogi myös :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)