Työpöytä // Desk

Huh! Näyttää siltä, että aika kivuttomasti sain siirrettyä blogini uuden osoitteen alle ja joka vielä toimiikin! Eli tästä eteen päin blogin uusi osoite on: 

www.designedbysm.com

Kaiken pitäisi siirtyä näppärästi ja automaattisesti vanhasta osoitteesta uuteen, joten teidän ei tarvitse tehdä mitään. Jos jotain outoa on meneillään niin vinkatkaa kommenttiboxissa ja laitetaan homma toimimaan.

Uudesta osoitteesta siirrytäänkin näppärästi uuteen työpöytään, jonka sain tehtyä viikonloppuna valmiiksi. Vanha pöytä meni nopeasti kaupaksi kirpparilla ja sen tilalle kaipasin jotain vaaleampaa ratkaisua. Jalat tilasin Ikealta ( tilaaminen kannatti: matkaa edestakaisin olisi tullut n.360km, mutta jalat + muutama muu juttu postiin toimitettuna maksoivat 7,99e! Ei kannattanut lähteä ajelemaan. ) ja pöytälevyn päätin tehdä itse niistä materiaaleista, mitä kotoa löytyi. Lauantai menikin lankunpätkiä sahaillessa, hioessa ja vahatessa, mutta lopputulos on melkoisen onnistunut! Hieman kulunut ja räihnäinen eli täydellinen.

Kohta päästään muuten ihan tositoimiinkin, sillä taisi tuo meidän rakennuslupahakemus mennä läpi! Nyt saa siis ihan luvan kanssa suunnitella ja pohtia tulevia ratkaisuja uusiin tiloihin. Ihan pienesti täällä jo sormet syyhyää :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

My new desk in the livingroom. Partly from Ikea and partly made by myself. Perfect! 

- Sirpa -
You May Also Like

4 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)