Seinällä // On the wall


Siellä se nyt sitten komeilee, olohuoneen seinällä tuo tilaamani juliste. Tykkään tosi paljon! Laadussakaan ei ole mitään valittamista, toimitus oli oikein nopeaa ja hyvin pakattua. Todennäköisesti tulen tilaamaan jatkossakin omia suunnitelmiani kyseiseltä firmalta.

Itseasiassa, koetulostinkin tässä yksi päivä uuden pienen koevedoksen. Jälki ei todellakaan ole kotiprintterissä mitenkään mairittelevan tasainen, mutta ajatus, muoto ja malli pääsi paperille ja kehyksiin, jossa se näyttikin enemän kun hyvälle! Itse tykkään superpaljon näistä graafisista jutuista niin tämä pilvi pääsee todennäköisesti myös julisteena seinälle. Tyssin huoneeseen, ehkäpä! Aika lailla muitakin kivoja ideoita pyörii päässä ( kohtahan se lomakin jo alkaa ) ja pientä puuhaa itselleni tässä virittelen aikani kuluksi :)

Mitäs tuumaatte? Seinälle vai mappi Ö:hön?

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

There it is! My new print! I also have a new print idea and I think that the " Cloud" might be my nex print. This one is printed on my own home printer so the quality isn't that good. What you think, on the wall or not?

Sirpa

You May Also Like

4 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)