Muutoksia? // Changes?

Ihanaa ystävänpäivää kaikille lukijoilleni sekä niille, jotka muuten vain täällä piipahtavat! On ollut aivan mahtavaa, kuinka moni on löytänyt tiensä tänne, kuinka moni jättää niitä ihania, ihastuttavia ja mieltä lämmittäviä kommentteja ja mikä parasta, tämä on ollut ihan huippukivaa puuhaa!

Mutta.

Jotenkin on syksyn ja talven mittaan tuntunut siltä, että Pikkupirtin Lotta on tullut tiensä päähän. Se, mistä se sai alkunsa ja millä tunteilla tätä lähdin tekemään, on jäänyt historiaan. Intressit ovat jotain muuta nyt, innostus kumpuaa toisella lailla eikä se pohjimmainen syy enää tunnu omalta.

Olenkin pikku hiljaa tehnyt pieniä muutoksia blogiini, vääntänyt ja kääntänyt bannereita, etsinyt omaa juttuani ja muuttanut blogini ulkoasua muutenkin hieman enemän omaan, nykyiseen suuntaan. Ja niin taitaa käydä myös blogini nimelle: sitäkin on pyöritelty täällä vaikka kuin ja kaikista parhaimmalle ratkaisulle tuntuu kirjoitella ihan omana itsenään, oman nimen alla. Se, pystynkö muuttamaan osoitteen myös, jää nähtäväksi, mutta tällä hetkellä suunta tuntuu hyvälle. Toivottavasti vaan suuremmilta teknisiltä ongelmilta vältytään muutosten myötä :) Kun nyt sitten jossain vaiheessa sinne asti päästään!

Oikein hyvää yötä <3


' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I have been thinking. I started writing Pikkupirtin Lotta - blog in a very different situation, where I am now and it has came to an end. I have done some changes during the year and the big on is going to be the new name for my blog. I hope it doesen't make too many problems here, but at the moment this change feels right!


Sirpa

You May Also Like

6 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)