Musta pöytä // Black table

Meillä on ollut ennen olohuoneessa yksi kohtalaisen iso pöytä, jonka tilalle hankin kirpparilta tämän pienen valkean pöydän. Jostain syystä se on aina näyttänyt hieman orvolle yksinään ja olenkin siihen vierelle kaivannut jotain kaveriksi. Elloksen musta pyöreä pöytä istuukin mielestäni aivan hurjan hyvin tuohon viereen ja mikä parasta, tyssi voi käyttää pienempää pöytää myös jakkarana. Pieniä muutoksia, mutta kokonaisuus on mielestäni erittäin onnistunut!

Työn alla on myös uusi työpöytä, vanhan sain myytyä kirpparin kautta pois ja uutta ollaan siis työstämässä. Vähän uutta ja vähän kierrätettyä. Takaraivossa siintää koko ajan uusi olohuoneemme, joten tätä vanhaa sisustaessa, pyrin tekemään ratkaisut niin, että ne toimivat myös uudessa tilassa. Visio on suht selkeä ja aina kun on aikaa ja jokin hyvä juttu sattuu kohdalle, tartun siihen ( liiankin?? ) hyvissä ajoin. Saattaa olla nimittäin, että kesällä ja syksyllä aika menee vähän johonkin muuhun, kun sisustusratkaisuja miettien :)

Ja se jonkin muu on siis nämä rakkaat muruset <3 Molemmille on tulossa jotain muutoksia, tyssille uutta tapettia ja vauvallekin on jo omaa nurkkausta sisustettu kovaa vauhtia!

Reipasta lauantaita kaikille, me porhalletaan luistelemaan ja nauttimaan aivan mielettömän hyvästä talvisäästä!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

In our livingroom at the moment. Our old table got a small black table on the side - now it looks perfect! I'm also making a new working desk, but it's not ready yet.

Have a great Saturday!

Sirpa
You May Also Like

18 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)