Kohti kevättä // Spring is coming


Tällä viikolla on ollut huisin ihania aurinkoisia päiviä! Ihan tuntee, kuinka mieli ja luonto porhaltaa pikku hiljaa kohti kevättä. Kotona se näkyy valonmäärässä ja siinä, että kodin sisustuksessa tapahtuu pieniä, keväisiä muutoksia. Mitään suurempaa ei ole tarkoitus tehdä vaan samoilla vanhoilla jutuilla mennään. Tavarat vaihtaa hieman paikkaa ja talven kynttilämeret pakataan varastoon. 

Alakerta on tällä hetkellä ihan lempparipaikkani koko talossa: suurimmat muutokset ovat olleet kyllä lipaston maalaaminen ja uusi työpöytä. Ne ovat tuoneet tänne sen kauan kaivatun tasapainon. Myös vanhat puusukset tuolta nurkasta saivat nyt lähtöpassit ja tilalle kannoin yläkerrasta harmaan puunkarahkan.
Yläkerta onkin sitten se seuraava pieni muutoksen kohde. Jotain sinne on talven mittaan jo tullutkin, mutta suurin muutos tulee tapahtumaan vauvan myötä. Hänelle olenkin sitä omaa paikkaa sinne jo pikkuhiljaa sisustanut ja voisinkin jossain vaiheessa pientä esimakua tulevasta jo näyttääkin. Samoin tyssin huoneessa on pienen pientä sisustusmylläkkää käynyt, joten päästään välillä kurkistamaan tuonne yläkerran puolellekin :)

Mites siellä ruudun toisella puolella? Joko kevät on vallannut mielen? Täällä hypistellään myös mullan ja siemenien kanssa, joten aika vahvasti ollaan menossa kohti kevättä! Kevään aikana on tiedossa vähän jotain muutakin, ihan omaa juttua, jotan olen tässä pohtinut ja mietiskellyt jo pitkän tovin. Tuleeko siitä sitten mitään niin jää nähtäväksi, mutta halu yrittää ainakin on kova. Mutta siitä sitten lisää myöhemmin :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Spring is coming! Little details of our livingroom: greens, white, light, little bit of grey and black..I love our livingroom at the moment <3

- Sirpa -


You May Also Like

8 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)