Kohti kevättä // Spring is coming


Tällä viikolla on ollut huisin ihania aurinkoisia päiviä! Ihan tuntee, kuinka mieli ja luonto porhaltaa pikku hiljaa kohti kevättä. Kotona se näkyy valonmäärässä ja siinä, että kodin sisustuksessa tapahtuu pieniä, keväisiä muutoksia. Mitään suurempaa ei ole tarkoitus tehdä vaan samoilla vanhoilla jutuilla mennään. Tavarat vaihtaa hieman paikkaa ja talven kynttilämeret pakataan varastoon. 

Alakerta on tällä hetkellä ihan lempparipaikkani koko talossa: suurimmat muutokset ovat olleet kyllä lipaston maalaaminen ja uusi työpöytä. Ne ovat tuoneet tänne sen kauan kaivatun tasapainon. Myös vanhat puusukset tuolta nurkasta saivat nyt lähtöpassit ja tilalle kannoin yläkerrasta harmaan puunkarahkan.
Yläkerta onkin sitten se seuraava pieni muutoksen kohde. Jotain sinne on talven mittaan jo tullutkin, mutta suurin muutos tulee tapahtumaan vauvan myötä. Hänelle olenkin sitä omaa paikkaa sinne jo pikkuhiljaa sisustanut ja voisinkin jossain vaiheessa pientä esimakua tulevasta jo näyttääkin. Samoin tyssin huoneessa on pienen pientä sisustusmylläkkää käynyt, joten päästään välillä kurkistamaan tuonne yläkerran puolellekin :)

Mites siellä ruudun toisella puolella? Joko kevät on vallannut mielen? Täällä hypistellään myös mullan ja siemenien kanssa, joten aika vahvasti ollaan menossa kohti kevättä! Kevään aikana on tiedossa vähän jotain muutakin, ihan omaa juttua, jotan olen tässä pohtinut ja mietiskellyt jo pitkän tovin. Tuleeko siitä sitten mitään niin jää nähtäväksi, mutta halu yrittää ainakin on kova. Mutta siitä sitten lisää myöhemmin :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Spring is coming! Little details of our livingroom: greens, white, light, little bit of grey and black..I love our livingroom at the moment <3

- Sirpa -


You May Also Like

8 kommenttia

 1. Kaunis karahka! Ja voi, pikkusen huonetta on niin mukava sisustella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kaisa :) Voi, nii on! Kaikkea pientä ja kivaa pyörii mielessä, muutama pieni DIY - juttukin on toteutusta vailla valmis.

   Poista
 2. Kaunista <3 Ja todellakin keväisiä muutoksia on tehty. Jotenkin sitä kaipaa todellakin keveämpää ilmettä kotiin heti kun ensimmäiset auringon säteet sinkoilevat mökin ikkunoista sisään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Syksyn tullen aina iskee se tummuuden kaipuu, mutta kevään aurinko tekee mielelle ihmeitä! Yhtäkkiä jopa värit alkavat vaikuttamaan ihanille ja jotain väriä sitä ehkä kaipaakin tuonne harmaan ja mustan sekaan :)

   Poista
 3. IHANA seepratuoli!
  Täällä kevät on jo kovasti mielessä ja olisi niin kiva lkaa sisustaa parveketta. Ehkä joudun kuitenkin odottelemaan vähän lämpimämpiä kelejä etteivät kukkaparat palellu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkö kuule tuo seepratuoli taitaa olla ensimmäisiä huonekaluja, kun muutin opiskelemaan :) Hyvin on säilynyt! Meillä ei taideta tänäkään kesänä päästä liiemmin pihan kun puutarhan kimppuunkaan. Saa nähdä, onko kaivinkoneiden ja sora-autojen jälkeen pihasta mitään jäljellä...

   Poista
 4. Ai että ihan silmä lepäsi näissä kuvissa. Haluaisin tuollaista fiilistä meillekin, mutta lattian väri on aivan väärä. Haaveilen valkoisesta lautalattiasta, mutta se ei olisi kahden koiran taloudessa toimiva. Ehkä joskus edes valkoinen laminaatti, mutta koska vanha on (ärsyttävän) hyvässä kunnossa, ei oikein viitsi vaihtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän lattia on jostain 50 - luvulta, sellanen pehmeä mäntylautalattia. Maalattiin se rempan yhteydessä harmaalla Betoluxilla ja ollaan ihan tyytyväisiä :) Vaikka koira löytyy ja lapsikin niin ihan suht hyvin on kestänyt arjen kolhut! Tosin mänty kun on pehmeää niin se ei paljon anteeksi anna. Uuteen osaan laitetaan varmaan laminaatti - en usko, että raaskitaan lautalattiaa sinne asentaa..

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)