DIY taimihylly ja remppasuunnitelmia // DIY plywood shelf and planning

Flinders Lane Space Efficient Apartment plywood kitchenplywood open kitchen shelves


Meidän laajennusremppa poikii ajatustasolla myös pieniä ideoita keittiönkin suhteen. Mitään massiivista remonttia sinne ei ole luvassa, mutta haaveissa on jotain kuitenkin. Rakenneltuani vanerista ja matonkuteista keittiöön pienen taimienkasvatushyllykön, jäi vaneri // koivu kummittelemaan.

Tykästyin tuohon jämäpuusta virittelemääni hyllykköön aika lailla: koivun ja ylipäätään vanerin yhdistelmä valkoisiin kaapinoviin näyttää tällä hetkellä täydelliseltä combolta, joten pinterest ja netti käy kuumana ideoita etsiessä. Keittiöstä menisi siis vaihtoon vain tasot ( vaneria, toimiiko?? ) sekä vetimet ( koivua ) ja välitilaan joko laatat tai maali ( valkeaa ). Niin ja hitusen verran parempi valaistus!

Onneksi on aikaa miettiä ja suunnitella :) Ruokailutilaankin halajan vaaleutta ja koivua, ehkä avohyllyjä sekä jotain kivaa, yksinkertaista pöytää. Huoh, pääsispä jo sisustamaan ja rakentelemaan!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

My DIY shelf for plants. And now I'm planning to make a small renovation in our kitchen! I just love this combination of plywood and white!


You May Also Like

19 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)