Talven herkku // Winter treat
Jännä juttu, sitä odottaa joulua kieli pitkänä pitkin syksyä, unelmoi, haaveilee, suunnittelee ja valmistelee ja sitten - hups vaan, se on ohi. Itse  H - hetki kestää niin lyhyen aikaa, joten nämä pitemmän kaavan valmistelut ovat ( ainakin tälläisille joulunodottajille ) sitä parhautta!

Kuusi pistettiin eilen pakettiin ja muutenkin joulu siirrettiin varastoon odottamaan ensivuotta. Maistellaan kuitenkin joulua vielä vähäsen pavlovan merkeissä. Tein nimittäin jouluksi ensimmäistä kertaa pavlovaa Hannan innoittamana. Marengin teko hieman jänskätti, mutta onnistuin! Koska kaapista ei valitettavasti löytynyt maizenaa, tein marengin Siken ohjeella. Luumutkin tuli korvattua ihan kuivatuilla luumuilla, joita hieman keittelin glögissä hellalla. 

Ja aivan mielettömän hyvää! Tämä on sen verran makeaa, ettei kovin montaa palasta pysty napaansa lusikoimaan, mutta pavlova sai paikkansa tämän keittiön kahvihetkistä.

Nauttikaahan sunnuntaista! Täällä tuulla tuivertaa niin, että purut pyörivät nurkissa - pönttikset siis tulille ja nauttimaan villasukat jalassa rennosta sunnuntaista :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Little more of Christmas. I made pavlova for very first time for christmas and it was so good! 

Have a great Sunday!You May Also Like

4 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)