Suunnitelmia // Planning


KUVAT: K-RAUTA / HOMEDIT


Pankki näytti vihreää valoa, rakennuspiirustukset alkavat olemaan hakemusta vailla valmiit ja naapureillekin on tulevasta jo ilmoitettu - eli uskaltaa jo hieman hengittää ja uskoa tulevaan! Tosin, mikään ei ole varmaa, kunnes se on täysin varmaa. Uskallan kuitenkin jo hieman suunnitella ja etsiä inspiraatiokuvia talteen. 

Uuteen siipeen tulee siis kokonaan uusi, iso olohuone sekä uusi eteinen. Kulku vanhalta puolelta puhkaistaan keittiön sekä nykyisen olohuoneen kautta, näin saadaan tilaa myös vanhaan keittiöön. Vanha olohuone jaetaan väliseinällä kahtia: toiselle puolelle tulee makuuhuone ja toiselle puolelle ruokailutila. 
Mutta siitä lisää kunhan luvat ovat virallisesti käsissä ja kirjoissa.

Eli uusi tila vaatii eniten suunnittelua niin pintojen kuin sisutamisenkin suhteen. Meillä budjetti on äärimmäisen minimaalinen, joten mitään hulppeita ratkaisuja tuskin tullaan näkemään, simppeliä ja kestävää kyllä. Yksi odotetuimmista haaveista on vanha maalattu lautaseinä: toivon löytäväni ulkovuoren alta ehjän ja siistin laudoituksen, jonka voi maalata. Ei turhaa purkutyötä, ei turhaa purueristeen poistoa, ei turhaa uudelleen rakentamista. Eli peukut pystyyn!

Yleisilmeeltä toivotaan vaaleaa ja neutraalia pohjaa: vaalea lattia, kuten vanhallakin puolella ja vaaleat seinät jo ihan valoisuuden takia. Koko tilan lämmittää uusi leivinuuni, joka todellakin tulee tarpeeseen: tälläkään kertaa emme ole valinneet sähköä lämmitysmuodoksi vaan pysyttelemme kokonaan puussa.

Tästä se toivottavasti lähtee :) Kiitos vielä hurjan paljon edeltävän postauksen kommenteista, masu kasvaa ja mieli on kovin iloinen!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '
Dreaming of our new livingroom and inspiration pictures. We have a very small budget so everything must be well planned.


Sirpa

You May Also Like

4 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)