SISUSTUSSUOSIKIT 2015 // MY FAVOURITES 2015
Kokosin muutaman kollaasin vuoden 2015 trendeistä, jotka kolahtavat omalla kohdallani. Liputan vahvasti vihreän ja sinisen nousukauteen, varsinkin tumma sininen on miellyttänyt silmääni jo pidemmän aikaa!

 Luonnonläheisyys, graafiset kuviot, mustan/harmaan/valkean liitto höystettynä sinisellä ja vihreällä voisi olla hyvinkin kotimme väripaletti - pastellit eivät tälläkään kertaa hirveästi aiheuta jihuu - väristyksiä. Viherkasvit tuntuvat valtaavan kodit, varsinkin amppelien muodossa, mikä on ihan parhautta! Itse tykkään aika lailla kasveista sisustamisessa, ne tuo kivasti pehmeyttä ja eloa.

Hyvää alkanutta viikonloppua! Meillä on satanut aivan mielettömästi lunta ja pakkanenkin on jo lauhtunut kivasti. Tästä suunnataankin luistimet matkassa jäälle :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

My favourites interior trends of 2015.  


Sirpa


You May Also Like

8 kommenttia

 1. Kennokuvioinen harmaa seinä on jännittävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittävä todellakin :) Voisin kuvitella käytettäväksi keittiön kaappien välitilassa tms. Voisi olla oikein hauska siinä.

   Poista
 2. Kauniita valintoja!

  Maalasin edelliseen kotiin pojan huoneen seinän juuri tuollaisella sinisellä. Melkein ikean sininen.
  Oli aivan ihana. Harmi vaan,että vie hirveästi valoa suurena pintana.. siksi pakottaudun nytkin uuden talon seinien värejä valitessani pysymään vaaleissa sävyissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin maalata makkarin seinät tummansinisellä tai tapetoida ne Kiurujen yö - tapetilla. Tummaksihan se menee, mutta en vielä ole päässyt yli himostani :) Pienien tilojen "ongelma" on kyllä tuo valon häviäminen..siksi täälläkin on tullut kaikki pinnat vedettyä vaaleaksi eikä väreillä ole juurikaan päässyt irrottelemaan. Ehkä uudessa olohuoneessa sitten :)

   Poista
 3. Sinulla on kyllä todella kaunis blogi :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat lyhdyt, minkä linkin takaa löytyvät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, yksi linkki oli epähuomiossa jäänyt laittamatta, mutta asia korjattu! Eli lyhdyt ovat Broste Copenhagenin tuotantoa :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)