Olohuoneessa // Livingroom
 


Olen ihan mielettömästi tykästynyt tähän harmaan, valkean ja mustan liittoon. Välillä sitä tulee piristettyä jollain kivalla värillä, lähinnä tyynyjen ja kynttilöiden osalta, mutta pääväreinä tykkään yhä vain ja edelleen. Joulun jälkeen jotenkin niin ihanan talvista, raikasta ja lempeää :) 

Meillä on nuo samat valkeat pellavaverhot olleet ikkunoissa jo iät ja ajat, eikä ole tarvetta niitä vaihtaakaan. Yhteen ikkunaan tosin tuli pienen sattuman kautta vaaleanharmaat pellavaverhot valkoisten kaveriksi: tilasin nimittäin jouluksi pellavaisen pöytäliinan pienellä kiireellä ( niin, hutiostoksia juu...) ja kappas vain, koko 145X250 oli aika lailla liian pitkä ja liian kapea. Sitä kokoa kun ei tullut niin katsottua. Hetken mietittyäni leikkasin liinan kahtia ja ompelin niistä verhot. Melkolailla täydellinen ratkaisu! Ja täydellisyyttä hipoo myös olohuoneen kattovalaisin. 8e sijoitus paperipalloon ja ropellihirvitys katosta pääsi kirpparin kautta kiertoon!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

In our livingroom: I love black, white and grey - it's perfect combination. 


You May Also Like

12 kommenttia

 1. Ihanan raikasta! Ja tuo väärän kokoinen pöytäliinaostos tosiaan oli onni onnettomuudessa, harmaat verhot sopivat tosi hyvin valkoisten kanssa :-) Raikasta ja aurinkoista loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä sanoa, että aika hassu mitta pöytäliinalle, mutta verhoina menee täydellisesti :)

   Poista
 2. Niin kaunista ja harmonista! Kodikas tunnelma, jossa taatusti viihtyy. Ihania kuvia myös. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru :) Tykkään kyllä aika paljon meidän olkkarista, ihan jännittää miten käy jos/kun laajennus toteutuu ja olkkari tulee kokonaan uusiksi...

   Poista
 3. Kaunista <3 Nuo paperiset varjostimet ovat kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan niiin ihania! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat :) Ja edullisiakin, ei tarvii aina olla kallista.

   Poista
 4. Mulla sama, rakastan harmaata, mustaa ja valkoista. Kerrotko mikä on tuo kangas sohvan päällä, onko se joku valmis sohvanpäällinen vai kangasta? Ja minkä lajin kangas on kyseessä. Haluaisin meidän kierrätyskeskuksen sohvaan vähän vaihtelua, ja mietiskelen jonkun valmiin sohvanpäällisen ja kangasratkaisun välillä. Kuvasi ovat tosi kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina :) <3

   Tuo sohvan päällinen on Elloksen alesta ostettu kangaspäälinen, ei mikään varsinainen muotoon ommeltu vaan sellanen pelkkä kangas. Tää sohva on sen verran vanha, ettei valmiit ommellut pääliset oikein käy. Tuo kangasjuttu ajaa asiansa, ei mikään kovin paksu, mutta menettelee! Jää vähän ruttuun ja ylimääränen kangas jää roikkumaan, mutta en oo antanu sen haitata :)

   Poista
 5. Niin on nättiä. Aijjai..

  Viikonloppuja ja hauskaa luistelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ansku <3 Onneksi käytiin eilen luistelemassa, tänään onkin aika reipas pakkanen...

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)