Odotusta // WaitingPidin hetken aikaa syksyllä varjoblogia raskausajasta. Mutta en sitten jaksanut siitä niin innostua: kerran koettu raskaus on tällä kertaa vähemmän "jännittävä", vähemmän suuria odotuksia sekä uusia ihmeitä tuova asia. Nyt vaan ollaan paksuna ja odotellaan sitä uutta tulokasta :) Näin karkeasti sanottuna.

En varmaan hirveästi tule odotusajasta täällä kertomaan, mutta silloin tällöin jotain pientä. Tällä hetkellä mennään siis viikoilla 25+5 eli hyvän matkaa yli puolen välin! Mitään henkisenpuolen suuria mullistuksia tai itkuherkkyyttä ei ole ollut, odotus on siinä suhteessa mennyt omia polkujaan, ilman suurta "draamaa". Voisin jopa sanoa, että J O S en kärsisi näistä muista sivuoireista niin voisin jopa unohtaa olevani raskaana. Mieli on hyvin levollinen.

Keho ei. 

Jouluntienoilla supistuksia tuli siihen malliin, että jouduin lepäilemään kotona parisen viikkoa. Kaikki mahdolliset proteiinit, tulehdukset ym. oli plussalla testeissä. Selkä, voi selkä se vasta alkaakin tässä ilmoitella omista oireistaan. Nivunen irtisanoin itsensä parisen viikkoa sitten ja nyt mennään muutamalla hyvällä päivällä ja useammalla huonolla päivällä. Hyvänä päivänä kun innostuu heittämään reippaan lenkin koiran kanssa, saakin useamman päivän kärsiä kivuista. Lisätään tähän vielä erittäin kivuliaat öiset suonenvedot - ah, ihan parhautta.

Mutta muuten menee hyvin. Ehkä tämä toinen kerta ei jännitä, tavallaan teitää mitä tuleman pitää ( 17 tuntia kestävä pukertaminen lasta pihalle - toivottavasti ei tällä kertaa ), joten kipujen rinnalla henkinen levollisuus lievittää tuskaa.

Tässä sitä vain ollaan ja odotellaan. Ehkä pikku hiljaa aletaan varustautumaan tulevaan jo ihan konkreettisestikin. Vaikka tyssi oli sitä mieltä, että vauva saa nukkua kyllä hänen vieressä, jos ei sänkyä vielä ole :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Me and my baby belly <3


Sirpa


You May Also Like

18 kommenttia

 1. Hurjasti onnea ja tsemppiä raskauteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) Kyllä tää tästä, enää pari kk ja pääsee "lomalle" - kohtahan se nyytti on jo sylissä!

   Poista
 2. Ihana masu! :) Minulla oli ihan sama juttu, että toisesta raskaudesta ei enää jaksanut oikein mitään. :) Sinänsä vähän mälsää, mutta siinä se vaan meni sivussa.. Pikkulapsiaika kahden kanssa ei sitten todellakaan menekään "siinä sivussa". :D Olen monta kertaa ihmetellyt, kuka niin älyttömän sanonnan on keksinyt, että "siinä se toinen menee samassa kuin yksikin.." Vaikka meidän esikoinen on jo 5 ja on hyvin omatoiminen, niin kyllä hänkin tarvitsee vanhempaa koko ajan, lukemaan, läheisyyttä, ym. On muuten tosi ihana tämä sinun sivusi nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Ei olisi tullut mieleenkään esikoisen ollessa pieni, tehdä toinen siihen rinnalle. Mutta nyt oli ns. hyvä sauma, kun tyssi aloittaa koulun syksyllä ja saan olla samalla kotona :)

   Kiitos, vähän jos vielä saisi pientä säätöä sivupalkkiin niin ois ihan bueno, mutta saa nähdä - oikein hyvä on näinkin!

   Poista
 3. Hieno juttu! Ei kivut, mutta siis muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kivut on kyllä aika hanurista, mutta muuten on oikein mukavaa :)

   Poista
 4. Ihana kaunis masukumpu. Onnellista odotusaikaa toivotan!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kuva! Onnellista vauvan odotusta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne :) Tässä jo kovasti odotellaan uutta tulokasta!

   Poista
 6. Vaikka oletkin "paksuna", niin et kyllä tosiaan ole yhtään paksu. Todella kaunis vatsa ja kaunis nainen! Kiva juttu, kun olet uskaltanut paljastaa kasvosi täällä. Kiva nähdä, kenen kanssa täällä virtuaalimaailmassa pyörii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona hirmuisesti <3 Hih, ei sitä kyllä ihan joka aamu - liekkö kerran kuussakaan - näytä noin freesiltä mitä tuo pikkukuva antaa ymmärtää :) Taitaa kohta nuo silmäpussit roikkua jossain leuan ja olkapäitten välimaastossa...Ja huomasimpa muuten, että tälläkin kertaa kävi samoin kuten edeltävälläkin kerralla: ripset ne otti ja tipahti johonkin. Pienen pienet tököt jäljellä, jipii.

   Poista
 7. Voi että miten kiva, että kommentoit mulle, niin löysin itseni täältä sun blogista selailemasta! :) Kivalta näyttää, jään seurailemaan. Ja hei, onnea kasvavasta masusta, tuli niin viime tammikuu mieleen, kun itselläni oli kuopus masussa, ja taisin silloin juuri latailla ekat masuasukuvat blogiinkin. :) Pömppää ei kyllä ole yhtään ikävä, vaikka mun molemmat raskaudet onkin olleet tooosi helppoja. Tsemppiä odotukseen ja vaivoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru kovasti! Joo, aivan sattumalta löysin tieni blogiisi ja pitihän se useampikin juttu selailla läpi. Täytyykin kurkata vielä nuo odotusajan tarinat - jostain syystä ne kiinnostaa tällä hetkellä hitusen ;)

   Poista
 8. Hei ja onnittelut rv18 mammalta. Oletko kokeillut ottaa illalla ennen nukkumaanmenoa magneesiumsitraattia? Auttaa ainakin niin hyvin omiin levottomiin jalkoihin/suonenvetoihin, että otan joka ilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä ja huisin paljon onnea odotukseen! Ehdottomasti aion kokeilla tuota magnesiumia - kyllä välillä öisin tuntuu aivan hirvittävältä, meinaa tuskan huuto päästä..Toivottavasti auttaa :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)