Odotusta // WaitingPidin hetken aikaa syksyllä varjoblogia raskausajasta. Mutta en sitten jaksanut siitä niin innostua: kerran koettu raskaus on tällä kertaa vähemmän "jännittävä", vähemmän suuria odotuksia sekä uusia ihmeitä tuova asia. Nyt vaan ollaan paksuna ja odotellaan sitä uutta tulokasta :) Näin karkeasti sanottuna.

En varmaan hirveästi tule odotusajasta täällä kertomaan, mutta silloin tällöin jotain pientä. Tällä hetkellä mennään siis viikoilla 25+5 eli hyvän matkaa yli puolen välin! Mitään henkisenpuolen suuria mullistuksia tai itkuherkkyyttä ei ole ollut, odotus on siinä suhteessa mennyt omia polkujaan, ilman suurta "draamaa". Voisin jopa sanoa, että J O S en kärsisi näistä muista sivuoireista niin voisin jopa unohtaa olevani raskaana. Mieli on hyvin levollinen.

Keho ei. 

Jouluntienoilla supistuksia tuli siihen malliin, että jouduin lepäilemään kotona parisen viikkoa. Kaikki mahdolliset proteiinit, tulehdukset ym. oli plussalla testeissä. Selkä, voi selkä se vasta alkaakin tässä ilmoitella omista oireistaan. Nivunen irtisanoin itsensä parisen viikkoa sitten ja nyt mennään muutamalla hyvällä päivällä ja useammalla huonolla päivällä. Hyvänä päivänä kun innostuu heittämään reippaan lenkin koiran kanssa, saakin useamman päivän kärsiä kivuista. Lisätään tähän vielä erittäin kivuliaat öiset suonenvedot - ah, ihan parhautta.

Mutta muuten menee hyvin. Ehkä tämä toinen kerta ei jännitä, tavallaan teitää mitä tuleman pitää ( 17 tuntia kestävä pukertaminen lasta pihalle - toivottavasti ei tällä kertaa ), joten kipujen rinnalla henkinen levollisuus lievittää tuskaa.

Tässä sitä vain ollaan ja odotellaan. Ehkä pikku hiljaa aletaan varustautumaan tulevaan jo ihan konkreettisestikin. Vaikka tyssi oli sitä mieltä, että vauva saa nukkua kyllä hänen vieressä, jos ei sänkyä vielä ole :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Me and my baby belly <3


Sirpa


You May Also Like

18 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)