Mikä tahansa ongelma.. // What ever the problem is...
Tähän viikkoon on mahtunut vastoinkäymisiä ja tilanteita, joissa on huomannut miten pienestä isot kohtalokkaat virheet ovat kiinni. Niin omalla kohdalla, kuin lapsenkin. Välillä on yöunetkin menneet elämää miettiessä. Levylautasella on soinut Iron Maiden ja varsinkin yksi lausahdus on jäänyt pyörimään päähän erään kappaleen alussa:

"What ever the problem is, Clint Eastwood is gonna fix it."

Tänne tarvittaisiin välillä sitä C.E:tä. Sen verran voimauttava ( ja sopivassa suhteessa humoristinen ) lause ja kovat jätkät kysessä, että tilasin itselleni julisteen seinälle muistuttamaan siitä, että vaikka ylämäkiä tuleekin niin kyllä niistä selviää. Välillä on vaan pakko taistella. Mutta niistä selviää ja kaikesta vakavuudesta huolimatta, huumori kannattaa ottaa edes pienesti mukaan.

Julisteista puheen ollen, pieni arvonta pyörähtää käyntiin viikonlopun aikana, joten olkaahan kuulolla :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

In many ways, such a great guote by Bruce Dickinson!


Sirpa

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Voimalauseita tarvitaan! Hieno juliste.
  Huumori auttaa aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne :) Välillä noita ylämäkiä tuntuu tulevan, mutta onneksi niistä yleensä selviää! Ja huumoria huumoria, vaikka heti just siinä paikassa se ei aina maistu, mutta jälkikäteen sitten :)

   Poista
 2. Ha! A funny quote! I tried to translate your text with google, but it wasn't any good - I got no meaning out of the text! But I guess the meaning do exist - and I wish you a happy weekend! (And if it won't be, I guess mr. Eastwood is up to fix it...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Well, Google and the translator! My week was quit heavy - got some problems and I didn't get much of sleep. I was worrying alot, but everything seems to get ok now :) Have a great Sunday Englepappa!

   Poista
 3. Heh, olisi aivan loistavaa saada Clint paikalle, kun asiat alkaa menemään pitkin mäkiä. Viikonloppuna olisi täälläkin ollut tarvetta Clintille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. C.E.n saattaa pian vaikka saadakin omalle seinälleen :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)