Lupauksia ja odotuksia // Promises and wishes
2 0 1 5

Vuosi vaihtui meillä hyvin rauhallisissa merkeissä - huomenna aamulla kutsuu työt, joten suuria pippaloita ei pidetty. Ja aika haipakkaa tuo ilta menikin, töiden jälkeen illalla ei kummempia kerennyt kuvitellakaan, sellaisia nämä keskellä viikkoa olevat juhlat vähän tuppaa olemaan :)

Uusi vuosi tuo kuitenkin tullessaan paljon uutta ja roppakaupalla haasteitakin. Ehkä me ollaan vähän hulluja, mutta tekemään kun on opittu niin ei sitä paikallaankaan jaksaisi olla. Vuonna 2015 meidän arki pyörii varmaan osittain sietokyvynkin rajoilla, sillä

1. Meille tulee vauva. Vapun tienoilla ja ai että me odotetaan sitä <3

2. Meille tulee 50 neliön laajennus, jos vaan saadaan luvat ym. kuntoon ( peukut pystyyn! ). Ekat piirustukset tuli jo ja voin kertoa, että sukat suorastaan pyörii jaloissa innostuksesta! Sisustusideat pyörii päässä ja kuvakollaaseja ideoista tulee näkymään blogissa varmasti usein. Vinkvink vaan kaikille halukkaille yhteistyökumppaneille ;)

3. Esikoinen aloittaa syksyllä koulun. Moni asia mietityttää ja hieman pelottaa: miten hän pärjää Diabeteksen kanssa? Entäs koulumatkat? Koulu? Onneksi ei tarvitse yksin aloittaa vaan saan olla apuna aamut ja iltapäivät - tuntuu hurjalta ajatella, että menisin seitsemään töihin (mies kuuteen) ja jättäisin hänet yksin selviytymään kouluaamuista, koulumatkoista ja insuliineista. Onneksi saan jäädä kotiin.


Haastetta kerrakseen, etten sanoisi! Toiveitakin löytyy, sillä:

Toiveena on edelleen kaiken ylimääräisen karsiminen ja kierrättäminen. Uusi laajennus ja sen suunnittelu auttaa miettimään jo nyt, mitä ja mihin yleensäkkään tavaroitani tarvitsen. Uusi tila on kuin aloittaisi puhtaalta pöydältä: paljon voi tehdä jo valmiiksi sisustamisenkin suhteen ja toivottavasti hutijuttuja kovin ei sitten tule. Kirpparisivustot ja myyntipalstat toivottavasti täyttyvät M Y Y D Ä Ä N - ilmoituksista.

Oikeastaan toinen toiveeni onkin sitten jaksaminen. Toivon hurjasti, että jaksan perheeni kanssa läpi tämän vuoden. Kesä voi olla uuvuttava, jos tuleva pikku tapaus on yhtään siskoonsa tullut: esikoisen kohdalla käytiin äärirajoilla jaksamisen suhteen. Mutta toinen on aina helpompi, eikö niin? :) Toivon myös, että mieheni jaksaa eikä veny äärimmilleen näiden kaikkien projektien suhteen: hän haluaa hoitaa kaiken ja kaikki ja pitää huolen omistaan. Hei Rakas, muista itsekin levätä <3 

Aikamoista hulinaa ja pyöritystä on Pienessä pirtissä luvassa vuodelle 2015! Tervetuloa vaan mukaan :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Year 2015 will bring alot of challenges: we are having a baby, we are planing to build a expansion on our house, our first born will start a school on fall - what a year to wait!
You May Also Like

16 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta myös sinne :)

   Poista
 2. Onnea vauvasta. <3 Mä oon vappuna syntynyt myös, samoin oli mun Ukki :)
  Innolla jäänkin odottamaan rakennus ja sisustus-juttujasi. Onnellista uutta vuotta, olkoon se hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3 Mies on syntynyt siinä lasketun ajan lähimaastossa, mutta eipä taida ihan sinne asti mennä :) Keväästä tulee taatusti hieman jännittävä, sillä oma synnytyssairaala sulki ovensa eilen - tästä kun sitten lähdetään niin lähdetään kauas naapurikaupunkiin. Ja toivottavasti hyvissä ajoin :)

   Poista
 3. Voi, paljon on teillä edessä iloisia haasteita, tsemppiä! :-) Ja paljon onnea raskaudesta <3
  Mielenkiinnolla jäädään seurailemaan.. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Joo, hieman on suunnitelmia tälle vuodelle, toivottavasti kaikki vaan menee hyvin! Mutta pitäähän se tekemistä olla ;)

   Poista
 4. Teillä on tosiaan haasteita tulossa, onnea uudesta pienestä. Mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa luvassa siis jatkossakin :) Hyvää tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan on, toivottavasti saadaan lupa-asiat kuntoon ja päästään keväällä aloittamaan projekti. Tää uus tulokas on toivottavasti sellanen kiva tapaus, joka vaan nukkuis ja söis ja antais äitin ja isin huolehtia taloasioista :D No ei varmasti.. :) Blogissa voikin vilahdella aika monen sorttista postausta tänä vuonna!

   Poista
 5. Onnea vauvanodotukseen ja tuleviin haasteisiin. Kaikki menee hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja <3 Kovasti toivotaan sellasta helppoa tapausta tästä tulokkaasta, mutta onneksi mummot ovat tässä ihan lähellä auttamassa, jos alkaa arki painamaan liikaa.

   Poista
 6. Oi, mitä ihania juttuja teille onkaan tulossa :) Kaikkea hyvää vuodelle 2015!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oliivi! :) Oikein ihanaa vuotta 2015 myös sinne!

   Poista
 7. Onpas sulla ihana, kaunis blogi! Ja vauva masussa - niin täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :) Onnea hirmuisesti masuasukista myös sinne <3

   Poista
 8. Ihanaa uutta vuotta sinnekin ja hurjasti onnea maha-asukista <3 Ilolla jään seuraamaan tätäkin vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! Tää masuasukki kasvaa köllöttää oikein mukavasti vaikkakin nää supistukset ja muut epämukavuudet saisivatkin jääd äpois :/

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)