Lupauksia ja odotuksia // Promises and wishes
2 0 1 5

Vuosi vaihtui meillä hyvin rauhallisissa merkeissä - huomenna aamulla kutsuu työt, joten suuria pippaloita ei pidetty. Ja aika haipakkaa tuo ilta menikin, töiden jälkeen illalla ei kummempia kerennyt kuvitellakaan, sellaisia nämä keskellä viikkoa olevat juhlat vähän tuppaa olemaan :)

Uusi vuosi tuo kuitenkin tullessaan paljon uutta ja roppakaupalla haasteitakin. Ehkä me ollaan vähän hulluja, mutta tekemään kun on opittu niin ei sitä paikallaankaan jaksaisi olla. Vuonna 2015 meidän arki pyörii varmaan osittain sietokyvynkin rajoilla, sillä

1. Meille tulee vauva. Vapun tienoilla ja ai että me odotetaan sitä <3

2. Meille tulee 50 neliön laajennus, jos vaan saadaan luvat ym. kuntoon ( peukut pystyyn! ). Ekat piirustukset tuli jo ja voin kertoa, että sukat suorastaan pyörii jaloissa innostuksesta! Sisustusideat pyörii päässä ja kuvakollaaseja ideoista tulee näkymään blogissa varmasti usein. Vinkvink vaan kaikille halukkaille yhteistyökumppaneille ;)

3. Esikoinen aloittaa syksyllä koulun. Moni asia mietityttää ja hieman pelottaa: miten hän pärjää Diabeteksen kanssa? Entäs koulumatkat? Koulu? Onneksi ei tarvitse yksin aloittaa vaan saan olla apuna aamut ja iltapäivät - tuntuu hurjalta ajatella, että menisin seitsemään töihin (mies kuuteen) ja jättäisin hänet yksin selviytymään kouluaamuista, koulumatkoista ja insuliineista. Onneksi saan jäädä kotiin.


Haastetta kerrakseen, etten sanoisi! Toiveitakin löytyy, sillä:

Toiveena on edelleen kaiken ylimääräisen karsiminen ja kierrättäminen. Uusi laajennus ja sen suunnittelu auttaa miettimään jo nyt, mitä ja mihin yleensäkkään tavaroitani tarvitsen. Uusi tila on kuin aloittaisi puhtaalta pöydältä: paljon voi tehdä jo valmiiksi sisustamisenkin suhteen ja toivottavasti hutijuttuja kovin ei sitten tule. Kirpparisivustot ja myyntipalstat toivottavasti täyttyvät M Y Y D Ä Ä N - ilmoituksista.

Oikeastaan toinen toiveeni onkin sitten jaksaminen. Toivon hurjasti, että jaksan perheeni kanssa läpi tämän vuoden. Kesä voi olla uuvuttava, jos tuleva pikku tapaus on yhtään siskoonsa tullut: esikoisen kohdalla käytiin äärirajoilla jaksamisen suhteen. Mutta toinen on aina helpompi, eikö niin? :) Toivon myös, että mieheni jaksaa eikä veny äärimmilleen näiden kaikkien projektien suhteen: hän haluaa hoitaa kaiken ja kaikki ja pitää huolen omistaan. Hei Rakas, muista itsekin levätä <3 

Aikamoista hulinaa ja pyöritystä on Pienessä pirtissä luvassa vuodelle 2015! Tervetuloa vaan mukaan :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Year 2015 will bring alot of challenges: we are having a baby, we are planing to build a expansion on our house, our first born will start a school on fall - what a year to wait!
You May Also Like

16 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)