Luovuutta keittiössä // Creative in the kitchen

Lomalla kerkesi tarttumaan kynään ja saksiin ja laskemaan luovuuden valloilleen. Hieman kankealta tuo alkujaan tuntui, mutta joulukorttien jälkeen tussi viiletti ilman suurempia ajatuksia paperilla ja jotain julkaisukelpoistakin syntyi! 

Syksyllä möin pois kettiöstä vanhan taulut ja tilalle hankin valkoiset tyhjät kehykset. Toiseen piirtelin pienen linnun ja toiseen askartelin Marimekon serveteistä pienen talomaiseman. Nämä on niitä harvinaisia hetkiä, jolloin ei oikeastaan tarvitse ajatella mitään, antaa vaan mennä - hurjan terapeuttista. Toivottavasti tänä vuonna olisikin hieman enemän aikaa kaikelle luovalle :)

Luovuutta - tai miten sen nyt ottaa - on koeteltu tämän blogin ulkoasun kanssa taas yhen kerran. Jouluna tuli kertaalleen jo kokeiltua, mutta blaah, ei onnistunut niin ei. Nyt tätä on taas väännetty! Hermot sentään, mutta vielä en luovuta :) Kokeillaan nyt ja koettakaa kestää muuttuvia tekijöitä blogissa!


' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I made some DIY - art in to our kitchen. City silhouette is made of Marimekko's paper napkins and little bird is my own drawing. i love these moments: let it go and do something creative without thinking too much! 


Sirpa 

You May Also Like

17 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)