Ajan tasalla // Keep posted

Tämän vuoden seinäkalenteri löytyi Vindikki - verkkokaupasta. Juurikin passelin kokoinen juliste jääkaapinoveen ja ulkonäöltäänkin erinomainen :) Tykkään kovasti! Meillä nuo kalenterit tuppaa lojumaan jossai laatikonpohjalla tai ovat koko ajan tiellä pöydällä ( täynnä suttuisia merkintöjä ja liimattuja lappuja ) niin julisteratkaisu tuntuisi olevan aika oiva juttu. Ne tärkeät merkinnät, menot ja muut rustataan sitten ylös liitutaululle - tähän ne ei mahdu, mutta eipä tätä raaskisi rueta sotkemaankaan.

Toinen aivan huippujuttu on ollut kesällä Granitista ostettu muistilehtiörulla jääkaapin oveen. Toivottavasti rulla ei pääse loppumaan enne aikojaan - täältä kun lähimpaan myymälään on aika melkoinen matka. Ehkä joku ihan tavallinen marketin rullakin siihen mahtuu..Mieskin käyttää tätä oikein mielellään, joten tästä en hevin luovu :)

Onko teillä jo uusi kalenteri käytössä ja jos on niin mitä suositte? Jotain näyttävää julistetta? Peruskalenteria vai kalenteria, jossa on tarpeeksi tilaa muistiinpanoille? 

Noh, onneksi edessä on viikonloppu, ei tarvitse kalenteria ja aikatauluja tuijotella :) 

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

My new calendar fom Vindikki - shop.


You May Also Like

12 kommenttia

 1. Sopisipa muuten aika mainiosti meidän keittiöön mustavalkoisten marimekon kaivojen kaveriksi... Itse olen tulostanut netistä jonkin kivan jo parina vuonna, tästä vuodesta ei vielä tietoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! Tässä on kivasti sellasta Marimekko - henkeä :)

   Poista
 2. Onpa hyvännäköinen kalenteri. Meillä on Jutta Tannisen verkkokaupasta tilattu Jutan siskon suunnittelema vuosikalenteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vuosikalenteri onkin vilahdellut aika tiiviiseen tahtiin blogeissa, enkä ihmettele! Oikein ihana kalenteri se onkin :)

   Poista
 3. Hihii, meillä on Pirkanmaan jätehuollon ilmaiskalenteri. Ruma se on, mutta toimii ;) Tuo Granitin muistilappurulla on hauska, täytyy laittaa korvan taakse, kun käy Helsingissä seuraavan kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kanssa kaiken maailman ilmaiskalenteritkin pyöriny pöydillä - niihin kyllä mahtuu infoa kivasti :) Tällä kertaa kyllä lähdettiin puhtaasti esteettisillä syillä kalenterinmetsästykseen. Muistilappurulla on kyllä ollut oikeasti ihan superhyvä! Tuossa kun se on vielä jääkaapin ovessa niin tulee näppärästi kirjattua pitkin viikkoa kauppalistaa ylös :)

   Poista
 4. Tosi hieno kalenteri! Mun pitäisi myös hankkia jonkinmoinen seinäkalenteri tälle vuodelle! Ja hitsit, että on kivannäköinen myös tuo muistilehtiörullakin:)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin tyytyväinen tuohon muistilehtiöön :) Ajattelin, että jää käyttämättä, mutta kyllä on ollut kovassa käytössä. Tää on jo kesällä ostettu, mutta veikkaan, että saattaisi vielä löytyä :)

   Poista
 5. Upea kalenteri! Minä tuunailin tälle vuodelle uuden moodboardin ja siinä keikkuu Granitin simppeli kalenteri. Käy kurkkaamassa http://unelmiaelamasta11.blogspot.fi/2015/01/tervetuloa-uusi-vuosi-2015.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hitsin kiva idea ja kalenteri :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)