Ajan tasalla // Keep posted

Tämän vuoden seinäkalenteri löytyi Vindikki - verkkokaupasta. Juurikin passelin kokoinen juliste jääkaapinoveen ja ulkonäöltäänkin erinomainen :) Tykkään kovasti! Meillä nuo kalenterit tuppaa lojumaan jossai laatikonpohjalla tai ovat koko ajan tiellä pöydällä ( täynnä suttuisia merkintöjä ja liimattuja lappuja ) niin julisteratkaisu tuntuisi olevan aika oiva juttu. Ne tärkeät merkinnät, menot ja muut rustataan sitten ylös liitutaululle - tähän ne ei mahdu, mutta eipä tätä raaskisi rueta sotkemaankaan.

Toinen aivan huippujuttu on ollut kesällä Granitista ostettu muistilehtiörulla jääkaapin oveen. Toivottavasti rulla ei pääse loppumaan enne aikojaan - täältä kun lähimpaan myymälään on aika melkoinen matka. Ehkä joku ihan tavallinen marketin rullakin siihen mahtuu..Mieskin käyttää tätä oikein mielellään, joten tästä en hevin luovu :)

Onko teillä jo uusi kalenteri käytössä ja jos on niin mitä suositte? Jotain näyttävää julistetta? Peruskalenteria vai kalenteria, jossa on tarpeeksi tilaa muistiinpanoille? 

Noh, onneksi edessä on viikonloppu, ei tarvitse kalenteria ja aikatauluja tuijotella :) 

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

My new calendar fom Vindikki - shop.


You May Also Like

12 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)