Pieniä Yksityiskohtia // Little DetailsNiinkin pieni ja "vähäinen" asia, kun rikkasetti saa aikaiseksi lievää päänvaivaa. Tähän saakka meillä on seilannut yläkerran ja alakerran uunien väliä muovinen ( uuuuuuuh ), kulunut ja osittain jo lohkeillut rikkasetti, joka ei tosiaan silmiä hivele. Hommansa hoitaa kyllä, roskat saa lattialta näppärästi ja sitä rataa.

Mutta kaunishan se ei ole. Arkinen esine, joka varsinkin meillä uuninlämmityksistä johtuen on jatkuvassa käytössä ja aina esillä, saisi olla myös katseen kestävä. Eikö? Netissä pyörittyäni päädyin tähän ANNON puiseen rikkasettiin, joka istuu mielestäni aivan oivallisesti noiden puukorin virkaa toimittavien pärekorien rinnalle. Varsinkin kun tuo rikkalapio - osio on metallia niin taatusti kestää käytössä. Ja onhan sitä käytettykin jo ihan huolella :) Puhtaasti käytännöllinen joululahja itselleni!

Mieleni tekisi kyllä maalata nuo pärekorit valkoisiksi ja kenties  vahata valkealla vahalla myös tuo rikkasettikin, mutta saa nyt nähdä - mietiskellään ja tuumaillaan!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Little details do matter: this wooden every day item is much more eye-catcher than the plastic one. PS. Joulunpyhinä tuli myös viilattua banneria ja vesileimaa taas uuteen uskoon :) Mitäs tykkäätte?

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Vesileima on kaunis, eikä se todellakaan häiritse kuvassa :) Pärekoria en kyllä maalaisi, rikkakihvelin ehkä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään piti kuitenkin vielä vähän viilata lisää - jospa se ois nyt siinä taas aikansa :) Taitaa olla parempi, että jätän molemmat vielä hetkeksi odottamaan..nyt on vähän sellanen juupaseipäs - fiilis, hih!

   Poista
 2. Ihana rikkakihvelisetti, samaista olen itsekin katellut. Minä taas maalaisin ehkä pärekorin, mutta en kihveliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse etsiskelin tosiaan yhtä toista, kokonaan valkoista settiä, mutta joka paikassa tuntui olevan loppu. Joten tämä tuli hyvänä kakkosena :)

   Poista
 3. Niin ihana rikkakihveli. Voisin ostaa meille tämän saman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näppärä on ja kestää katsellakin vähän paremmin, kun niitä muovisia härpäkkeitä...meillä kun ei niitä saa mihinkään kätevästi piiloon vaan ovat aina esillä!

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)