4. Luukku // Day 4.


Joulukorttien lähettäminen taitaa pian olla jo kuumimmillaan. Menneenä parina vuotena joulukortit ovat olleet hyvin maanläheisiä ja hieman jopa romanttisiakin. Ensimmäinen kuva on parin vuoden takaa ja toiset kuvat viimevuotisista joulukorteista.

Meillä on hyvin vaihteleva tapa lähetellä kortteja: joku vuosi tuli lähetettyä kaikille mahdollisille sukulaisille ja tuttaville, sitten tuli pieni paussi ja nykyään sitä laitta kortin menemään muutamille läheisimmille ihmisille. Sosiaalinen media suorastaan pursuaa jouluntoivotuksia aattoiltana, mutta kyllä se aito ja oikea postilaatikkoon tipahtava joulukortti saa edelleen hyvälle mielelle!

Tämän vuoden joulukortit saattekin nähdä ihan pian :)

Niin ja se viimeinen lähetyspäivämäärähän on 12.12.2014!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Christmas cards from the last two years. This year cards are little different and you'll see them soon!You May Also Like

4 kommenttia

 1. Kiva nähdä millaisia kortteja olet tänävuonna loihtinut, hyvältä näyttävät ainakin edellisien vuosien versiot! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän vuoden kortit ovatkin sitten vähän toista maata :) Mutta vaihtelu virkistää :D

   Poista
 2. Kauniita joulukortteja, kohta näitä saakin lähetellä :) Kivaa kun vielä lähetellään joulukortteja, näissä on sitä joulun tunnelmaa. Ihanaa perjantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, juuri oli tänään radiossa puhetta, etteivät nuoret kohta edes tiedä mikä se joulukortti oikein on. Kaikki kun on sitä sosiaalista mediaa ja virtuaalimaailmaa - joulukortit paperiversiona alkaavat olla kohta katoavaa kansanperinnettä..Kohta pitää alkaa opettamaan koulussakin mitenkä niitä kortteja lähetellään ;)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)