Katsaus historiaan // History review
Joulun jälkeen ajatukset väkisinkin ajautuvat kohti uutta vuotta ja uusia juttuja. Välipäivinä tekee hyvää vähän muistella menneitä ja miettiä, mitähän kaikkea sitä onkaan tähän saakka tapahtunut.

Blogini historia ei ole kovin pitkä eikä alku ollut mitenkään "pro" tai harkittu - muutama sukulainen toivoi blogia ja sinä syksynä elämässäni tapahtunut suunnanmuutos antoi pienen ponnahduksen blogille. Ajatukset piti saada välillä pois arjesta ja jotain kevyttä pientä, ei liian vakavaa, mutta tarpeeksi hauskaa puuhastelua piti keksiä. 

Niin syntyi Pikkupirtin Lotta. 

Alku mentiin aika romanttisissa tunnelmissa, rintsikkatalossa oli puolisen vuotta asuttu eikä varsinaista suuntaa sisustukseen ym. oikein vielä ollut. Suosin kovasti maalaisromanttisuutta ja pehmeyttä, kierrätettyä ja kulunutta.

Vuosi, puolitoista meni puuhastellessa ja suuntaa hakien, kunnes huomasin kipinän tosiaan iskeneen. Vanha Muotoilijan ammatti nosti päätään, kaikki kuvat eivät enää kelvanneetkaan, jokin ajatus piti olla ja kohta huomasin innostuneeni myös siitä, että lukijoita alkoi löytymään tännekin - hiphuraa, ihan mahtavaa!

Bannereita katsellessa huomaa aika hyvin kuinka oma tyyli ja ajatus sisustamisesta on ajan kuluessa muuttunut. Edelleen kunnioitamme vanhaa rakennusta emmekä yritäkkään tehdä tästä liian modernia ja minimalistista vaan omannäköistä lempeää kotia. 

Oma kuvaamisen taito on oletettavasti kehittynyt matkan varrella ja yhä enemän ja enemän tuntuu tärkeämmältä panostaa kuviin ja visuaaliseen ilmeeseen. Mitään super sliipattua blogia "mainoskuvineen" ja sisustuslehtiaukeamineen tästä en kuitenkaan halua, ne elämisen jäljet saavat kulkea rinnalla. Jos ruttuinen tiskirätti vilahtaa keittiökuvissa niin hei, kotonahan tässä asutaan :) 

Tälläisiä ajatuksia välipäiville. Kiitos aivan H U R J A S T I teille lukija, jotka käytte täällä kurkkimassa ja lukemassa juttujani - tottahan se on, että vuorovaikutus vaan lisää innostusta ja ilman teitä tämä olisi hieman yksitoikkoista ja tylsähköä.. Kiitos siis tuhannesti! 


Nyt ne viimeiset kinkut napaan - huomenna on todellakin jo pizzapäivä!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

History review of my blog banners. It startet from the little things, little thoughts and the blog grew as my enthusiasm: suddenly I wanted to take better photos, make it better and now I love this! Thank you all my lovely readers! Without you this wouldn't be so great thing to do.

You May Also Like

8 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)