9. Luukku // Day 9.

Tämän vuoden joulukalenteri tyssille rakentui pienistä paperipusseista, jotka itse taittelin. Paperipussin taittelu oli sen verran kivaa ja näppärää, että tulen taatusti jatkossa käyttämään tätä pussimallia muissakin jutuissa! Luultavasti osa Joulupukin lahjoistakin kääräistään tähän malliin :)

Paperipussien kylkeen raapustin ihan mustalla tussilla päivät sekä hieman koristelin washiteipillä. Valitettavasti meikäläisen teippi taisi olla jotain maanantaisarjaa, sillä se pysyy ihan uskomattoman huonosti kiinni. Hieman harmittaa. Mutta näillä mennään.

Ja mitäs yllätyksiä se kalenteri pitää sitten sisällään? No tietenkin erilaisia suklaakarkkeja! Itsehän olen aika tiukkis äiti karkkien suhteen, varsinkin kun tuo Diabetes on taustalla, niin yritän kovasti näitä "turhia" hiilareita ja sokereita välttää. Joten, tyssi on enemän kuin tyytyväinen suklaaylläriin, kun ihan luvan kanssa saa nautiskella herkuista joka päivä :)


' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

This is the Christmas calendan which I made for my daughter this year. Small DIY paperbags and chocolate goodies inside :)You May Also Like

8 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)