20. Luukku // Day 20.

Tämän päiväisen luukun takaa löytyy muutama tunnelmakuva meidän portaikosta. Viimevuotinen pillihimmeli komeilee tällä kertaa uudella paikallaan - taisi roikkuakin viime joulun jälkeen syksyyn asti olohuoneen nurkassa... :) Muutama joulukukkanenkin löysi paikkansa yläkerran tasanteelta.

Portaille asettelin myös lyhdyn kynttilöineen sekä kuusen, jossa roikkuu tekemäni paperipallokoristeet. Vähän jänskätti, josko tuosta mahtuisi enää kulkemaan, mutta kerta mieskään ei ole vielä valittanut ahtaudesta niin eivät taida kovin tiellä olla :) Kaiteeseen kiepautin vielä jouluvalot, jotka ovatkin osottautuneet sen verran käteviksi valontuojiksi, että saavat olla siinä koko talven! Tällä hetkellä kun muita valonlähteitä ei portaikossa olekaan.

Oikein ihanaa lauantaita <3

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Staircase and Christmas decoration: lights, little Christmas tree and candlelight.


You May Also Like

8 kommenttia

 1. Voi vitsi..tuo himmeli on niin kiva ja muutenkin näyttää niin mukavalta ja kodikkaalta. Tykkään yli kovaa!

  Rentoa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein hirmuisesti Sannis <3 Yläkerta tuppaa vähän jäämään joulusta (tai ylipäätäänkin kaikesta sisustamisesta...) paitsioon, kun siellä ei niin tule oleiltua. Mutta vähäsen sentään :)

   Poista
 2. Somia joulujuttuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! En kyllä tiedä mikä kumma noissa hyasinteissa on, kun K A I K K I kasvaa sivuun kenolleen..No, kivojahan ne on silleenkin :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)