2. luukku // Day 2.KUVAT 1 / 2 / 3 / 4 / 5 /


Rakas Joulupukki..

Joka vuosi, joka kerta, sama vastaus: en tiedä. Ja jostain se pukki on siltikin keksinyt juuri sen, mitä salaa tarvitsen. Tänä vuonna kokosin sitten T O D E L L A suuren mietinnän jälkeen pienen vinkkilistan pukille, jos jostain syystä lahjasäkissä ammottaa vielä pieni aukko tyhjyyttä.

Siis minähän en oikeasti tarvitse mitään. Tai en osaa pyytää tai se mitä tarvitsen haluaisin on sitten vähän isompaa: esimerkiksi puutarha. Se ei taida lahjalistalle mahtua? Tässä vinkkilistassa on Muumimukien kausimuki ( ihan vakiotoive, oli joulu, synttärit tai mikä tahansa muu lahjapäivä )aamutossut ( onnekseni pukki oli tuonut ne jo viime vuonna, alkaa olemaan jo pikkuisen käytetyt tosin. Mutta ai että ovat olleet ihanat kylmnä pakkasaamuina! ), aamutakki ( kyllä, viileinä aamuina kietoudun aina kylpytakkiin ja kipitän alakertaan aamukahville + ne aamutossut varpaita lämmittämässä. Kylpytakin saisi pyhittää kokonaan saunareissuille tämän jälkeen ) ja sauvasekoitin. Tervetuloa soseet ja keitot!

Niin että Pukki on hyvä vaan ja poimii mieluisimman toiveen :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

My wishlist for the Santa :)

PS. Ennakkoon sanottakoon, että Joulupukki on rakentamassa minulle sitä suureesti suuresti toivomaani ulkohuussia - JEI!

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)