17. Luukku // Day 17.

Enää seitsemän yötä jouluun <3 Käytiin eilen tyssin joulukirkossa kuuntelemassa lasten ihania lauluja sekä joulukuvaelmaa. Tyssi oli pieni enkeli, kynttilän kantaja. Siinä niiden pienten taaperoisten astellessa kirkon käytävää pitkin, laulaen heleän varovaisesti, sai sen viimoisenkin jouluntunteen aikaan. 

Täällä aletaan jo pikku hiljaa hiljentymään jouluun, aherretaan viimoiset hetket töissä ja kotona, jonka jälkeen unohdetaan kaikki kiireet. Toivotaan, ettei tule tressiä mistään eikä anneta pienten juttujen häiritä - jos ne villakoirat juoksee aattona niin antaa juosta :)

Rauhaisaa loppuviikkoa!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Only seven days left for the Christmas eve. My mind is already starting to relax and I hope I can leave the hurry behind <3

You May Also Like

8 kommenttia

 1. Siis tekisi mieli vaan tulla jokaiseen postaukseesi kommentoimaan noista upeista kuvistasi! Aina uudelleen ja uudelleen.. Tykkään kyllä tosi paljon tavastasi kuvata! Mikä kamera sinulla on käytössä? Ja mitä objektiiviä suosit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ai hitsit, ihan hirvittävän ihana tunne tuli kommentista! Täällä kun sitä vaan räpsitään ja vissiin onnistutaankin niissä :) Kamera on Nikonin D5100 ja suurimman osan aikaa kuvailen Sigman 30mm 1.4 objektiivilla.

   Poista
 2. Nimenomaan, pari villakoiraa ei voi tuntua missään jouluna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei! :D Kynttilät tulille ja glögilasi kätösiin niin ei siinä jaksa pienistä enää välittää - tärkeintä on, että osaa rentoutua ♥

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)