15. Luukku // Day 15.

Viikonloppu mennä hurahti lunta ja talvea ihastellessa. Että se lumi tekeekin kaikesta niin paljon ihanampaa! Tuikkuja sekä ulkotulia tuli poltettua ihan urakalla, tehtiin tyssin kanssa lumilyhtyjä ja ihasteltiin yhdessä talvista maisemaa. Nyt odotellaan niitä mäenlakukelejä :)

Mieli siirtyi kerta heitolla valkean maiseman kanssa jouluun. Alkaa olemaan sellainen pieni kutkuttava tunne mahanpohjassa - kinkku ja jouluruoat melkein jo maistuvat suussa! Joulukuusi koristeltiin viikonloppuna ja koti taitaa pikku hiljaa olla aattoiltaa vailla valmis. 

Mukavaa alkanutta viikkoa rakkaat lukijat!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

We got finally snow during the weekend. And I L O O O O O V E E it! We decorated the Christmastree and it's starting to feel like a Christmas - I almost can taste all the food and Chirstmascandies!


You May Also Like

4 kommenttia

 1. MEkin voitas ottaa pikkasen sitä lunta tänne;)

  JA nuo sun kuvat on aina vaan niin upeita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Lunta toivoisin kyllä kovasti joka puolelle Suomea - täälläkin lumi on muuttunut jo enemän loskaksi, mutta maassa on sentään pysynyt!

   Poista
 2. Mun joululahjatoivomus olis sellainen, että saataisiin kaikille tasapuolisesti puhdasta valkoista lunta mieltä piristämään ja valaisemaan :)
  Mutta ei oikein näytä toteutuvan.
  On siinä vaan niin vissi ero, katseleeko jouluna ikkunasta vihreää nurmikkoa vai valkoisia hankia. Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta tosiaan, lumella on vaan niin suuri vaikutus! Vaan eipä se taida toteutua.. :( Muistan, miten lapsena lunta saattoi olla jo marraskuussa niin paljon, että sai tehtyä lumilinnoja ja pääsi pulkkamäkeen - nyt se tuntuu olevan haave vaan. Hyvä että edes pakkasen puolella ollaan. Noh, ehkä se toive toteutuisi ja pieni kerros lunta sataisi jouluaattona :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)