12. Luukku // Day 12.

Tämän vuoden joulukortit ovat tässä! Tadaa! Tällä kertaa jätin tuon leikkaa/liimaa tekniikan täysin ja piirsin suoraan vapaalla kädellä korttipohjalle kuvat. Muutamia epäonnistuneitakin yrityksiä mahtui mukaan: paria mielestäni kivaa aihetta työstin jonkin tovin, mutta tuli huomattua, ettei vapaankäden vapina oikein sopinut niihin. Olisi pitänyt saada täysin symmetrisia kuvioita, jotta olisi ollut tarpeeksi siisti. Ehkäpä ensi vuonna sitten!

Kortteja tein kaksi sarjaa, tuollaisen hieman perinteisemmän ja sitten vähän "rennomman" jouluaiheen. Mutta, nyt kipitikip, ja kortit postiin!

Oikein ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! Tänne on luvattu hurjia myrskyjä, joten vähän jännätään ollaanko ilman sähköjä..eli puukorit täyteen, kynttilät valmiuteen ja akut lataukseen :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

This year's Christmascards - tadaa! Have a great weekend!You May Also Like

12 kommenttia

 1. Upeita ovat! Kunpa osaisikin itse piirtää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Se on vaan ruettava piirtelemään, siitä se lähtee :)

   Poista
 2. Hienoja! Yksinkertaisuus on kaunista ja kun toteutus on näin taitava, niin ei voi mennä pieleen! Ihan kuin koneella tulostettu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niinhän se välillä on :) Tussia kyllä kului sen verran kaikkien kokeilujen ja AHAA - elämysten jälkeen, että ehkäpä tulostettuina tulisi näppärämmin..vaan eivät olisi näin nätisti vinkurallaan ;)

   Poista
 3. Todella hienoja. Itse päädyin tekemään pikaiset printit tietokoneella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ois koneella saanu näppärästi, mutta pahuksen muste on ollu jo vuoden verran kohta loppu.. Pitänee kohta oikeesti hommata sitä :)

   Poista
 4. Ihania! Tommonen näpertäminen ajan kanssa on tosi terapeuttista. Täälläkin tehtiin musta-valkoisia kortteja käsin piirtäen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terapeuttista kyllä :) Ja yllättävää miten vähällä saa kuitenkin hirmusen kivoja kortteja aikaiseksi!

   Poista
 5. Onpas kivat kortit, etnekin tuo partakortti!
  Siis aivan mahtavaa, niin yksinkertainen ja ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Partakortti on kyllä ihan suosikki :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)