10. Luukku // Day 10. *ARVONTA*Blogiyhteistyö *


Tämän päivän luukusta löytyykin ihanainen arvonta kaikille blogini lukijoille! 

Olenkin jo aikaisemmin kertonut tästä meidän oman kylän sisustusliikkeestä, joka sijaitsee Kerimäellä, Itä - Suomessa. Täällä päin ei ole liiaksi asti ihania kauppoja, joten olen enemän kuin onnellinen Nemillasta :) Valikoimista löytyy kaikkea tyynyistä valaisimiin sekä suurempiin että pienempiin sisustustavaroihin. Kannattaa muuten seurata Nemillaa Instagramin puoleltakin, siellä vilahtelee upeita sisustukuvia sekä verkkokaupan uutuuksia. 

Nemillan valikoima on mitä parhain ja mikä parasta, tuotteet ovat saatavilla myös muillekin verkkokaupan puolelta. Toki, jos joskus kesälomareissulla piipahdat täällä päin Suomea, suosittelen kurvaamaan Kerimäelle ja tutustumaan putiikkiin ihan paikan päälläkin :) 

Lukijoillani onkin nyt oiva mahdollisuus osallistua pieneen arvontaan, jossa palkintona on tähtikuvioitu keittiöpyyhe lahjapakkauksessa:

Kuva Nemilla

Arvontaan pääset osallistumaan valitsemalla Nemillan verkkokaupasta oman suosikkituotteesi ja linkittämällä sen kommenttikenttään. Jokaisella lukijalla on siis tasapuolisesti käytettävissään yksi arpa!

Arvonta on voimassa ajalla 10.12. - 14.12.2014 klo. 24.00 saakka.

Nemilla Sisustus - ja lahjaverkkokauppa
(KLIK!)

Onnea arvontaan!


Ps. Pienenä vinkkinä kerrottakoon, että Nemillan verkkokaupassa saa tällä viikolla postipakettitoimitukset ilmaiseksi!


' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Today's blogpost is a giveaway treat, but unfortunately it's only for the readers who live in Finland.

You May Also Like

44 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)