1. luukku // Day 1.


Joulun ensimmäisestä luukusta paljastuu DIY - paperipallot. Nämä eivät ole vielä liian jouluiset, mutta jo kovasti kohti jouluntunnelmaa mennään. Näitä palloja on helppo itse ommella paperista tai kartongista. Pallot voi ripustaa joko kuusen oksalle roikkumaan tai tehdä pienemmistä palloista pitkän nauhan koristeeksi. Toki nämä menee ihan näinkin pöydällä vaikka joulukattausta ajatellen!


Paperipallon ohje:

Leikkaa kartongista tai paperista saman kokoisia ympyröitä ( itse käytin muottina juomalasia )

Paperiksi käy melkein mikä tahansa paperi, näissä on käytetty Elloksen ja H&M:n kuvastoja sekä mustaa kartonkia. Mainoslehtiset ova siinä mielessä käteviä, että palloihin saa kivaa elävyyttä samansävyisiä sivuja käyttäen! Sanomalehdestä saa taas kivan mustavalkoisen paperipallon.

Paperista tehtyihin palloihin ompelin 9 kpl ympyröitä keskeltä yhteen ( mitä isompi pallo, sen näyttävämpi se toki on jos ompelukone vaan pystyy useamman paperiympyrän yhteen ompelemaan ) ja kartonkisiin palloihin koneeni jaksoi ommella 7 kpl ympyröitä.

Ompelun jälkeen avaa ja muotoile paperipallo muotoonsa. Kartonkinen on hieman helpompi saada kuosiinsa, mutta paperistakin saa suht tasaisen pallon aikaiseksi.

Tämä onkin ensimmäinen "joulukalenteri" tässä blogissa ja ihan joka päivä ei välttämättä luukkuja aukea. Mutta yritetään ja toivotaan, että mahdollisimman useana päivänä blogin takaa löytyy joku kiva pieni jouluinen aihe :)

Oikein ihanaa joulun odotusta!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I made DIY - paperballs for Christmas. Cut 9 cirkles out of paper and sew them together. I used magazines and cardboard.


You May Also Like

14 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)