Valot // Lights  
Olen aloittanut henkisen taiston pimeyttä ja tätä loputtoman tuntuista synkkyyttä vastaan. Ulkona on käsittämättömän pimeää, en voi kun odottaa milloin taas sataa lunta! Taistoon on käyty kynttilöin, kuuman glögin sekä tunnelmavalojen kera. Ne, jos mitkä saa iloa pimeisiin iltoihin. Paikalliselta Tokmannilta löysin tällaiset kivat harmaan valkeat pallovalot, jotka toimivat 3xAA paristoilla. Ei tarvitse etsiä pistorasiaa saati tuskailla hirvittävällä johtohässäkällä: paristokotelon saa nätisti piiloon ja valot ripustettua melkein minne vaan. Näppärää!

Kannoin nuo pihalla olleet vanhan tikkaat syksyllä sisälle talteen, mutta ovat vähän kiikun kaakun sen suhteen jäävätkö sisälle vai menevätkö talliin odottamaan ensi kesää. Vievät aika lailla tilaa ja periaatteessa niillä ei ole mitään käyttöä, kunhan nakottaavat koristeena. No, pallovalojen kanssa ihan kivat :) 

Ihanaa iltaa lukijat, tää lähtee nyt katselemaan kunnon Walking Dead - maratonia!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

It's so dark outside! All that snow what we had, melted away - I wish it was snowing again. But, I got new lights and it helps a little in this darknes :) 


You May Also Like

7 kommenttia

 1. Tuollaiset paristovalot on kyllä käteviä, minäkin pidän. Ja ah, Walking Dead! En olisi koskaan uskonut että pitäisin sarjasta mutta koukussa olen ollut jo pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Ekan kauden pari alkupään jaksoa tuli katottua, sitten se jäi ja neljäs kausi tulikin sitten tapitettua silmä kovana - oli ihan pakko tilata ne ensimmäisetkin kaudet, sen verran koukutti. Nyt ollaan istuttu joka ilta Walkkeri-iltamiin :) Ihan paras!

   Poista
 2. Kauniit ja kätevät valot! Tikapuut on aivan ihanat, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tikapuut tuli kesällä yks päivä kirjaimellisesti vastaan kaatiksella ja kyllähän ne piti autoon käydä raahaamassa. Harmillisesti olivat hieman rikki, joten nyt ne nojailee seinään ilman tukea - mutta eipä tuo haitanne :)

   Poista
 3. Meillä on vintillä tämmöiset tikkaat. Pitäisiköhän raijata alas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raijaa pois :) Nää oli kesän pihalla kukkien kaa, mutta talveks otin sisälle säilöön. Luultavasti keksin näille jonkin paremman paikan, kun vievät tuossa nurkassa aika reippaasti tilaa, mutta kunhan tässä tuumailee :)

   Poista
 4. Onpa kivat! Täytyy varmaan pistäytyä Tokmannilla pitkästä aikaa!

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)