Valot // Lights  
Olen aloittanut henkisen taiston pimeyttä ja tätä loputtoman tuntuista synkkyyttä vastaan. Ulkona on käsittämättömän pimeää, en voi kun odottaa milloin taas sataa lunta! Taistoon on käyty kynttilöin, kuuman glögin sekä tunnelmavalojen kera. Ne, jos mitkä saa iloa pimeisiin iltoihin. Paikalliselta Tokmannilta löysin tällaiset kivat harmaan valkeat pallovalot, jotka toimivat 3xAA paristoilla. Ei tarvitse etsiä pistorasiaa saati tuskailla hirvittävällä johtohässäkällä: paristokotelon saa nätisti piiloon ja valot ripustettua melkein minne vaan. Näppärää!

Kannoin nuo pihalla olleet vanhan tikkaat syksyllä sisälle talteen, mutta ovat vähän kiikun kaakun sen suhteen jäävätkö sisälle vai menevätkö talliin odottamaan ensi kesää. Vievät aika lailla tilaa ja periaatteessa niillä ei ole mitään käyttöä, kunhan nakottaavat koristeena. No, pallovalojen kanssa ihan kivat :) 

Ihanaa iltaa lukijat, tää lähtee nyt katselemaan kunnon Walking Dead - maratonia!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

It's so dark outside! All that snow what we had, melted away - I wish it was snowing again. But, I got new lights and it helps a little in this darknes :) 


You May Also Like

7 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)