Uusi sohva? // New couch?
Olen aina silloin tällöin haaveillut salaa uudesta sohvasta: nykyinen sohva on siis 70 - luvun ehtaa tuotantoa, jonka viininpunainen vinyylipäälinen on poistettu ja uutta verhoilua laitettu tilalle. Haave UUDESTA kivasta divaanisohvasta kyti takaraivossa - niin ja haave uudesta väristä -  you know..

Koska meillä on jo sohva, se on hyvässä kunnossa, mitoiltaan erinomainen pieneen rintsikkaan, levitettävää mallia ja muodoltaan kiva, ei uuden sohvan hankinta oikein kuulostanut järkevältä. Mutta kyllä se divaanisysteemi piti saada!

Ja sehän saatiin :) Näppärästi rakentelin pienen rahintapaisen eurolavasta. Maalasin lavan valkoiseksi, laitoin renkaat alle, lisäsin pehmusteen sekä päällisen ja tadaa: meillä on divaanisohva! Itse sohvalle hommasin uuden harmaan päällisen, koska olemassa oleva valkea verhoilu on valitettavasti jo aika kulahtanut. 

Tämä "uusi" sohva kustanti vain ja ainoastaan uuden sohvan päällisen verran, kaikki muu lavoista ja renkaista lähtien löytyi kotoa. No, eihän tämä uusi ole, mutta pienellä inspiraation poikasella ja rakentelulla vanha sohva saa jatkaa elämäänsä vielä toivottavasti vuosia.

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Our "new" couch. I made a DIY footstool of a pallet, painted it and screw tires under. I also bought a new covering on our old couch - the old one was quite worn out..So, now we have a new couch :)


Ps. täällä on väsätty into pinkeänä joulukalenteria - ehkäpä viimein tänä vuonna sen saan aikaiseksi :)

You May Also Like

10 kommenttia

 1. Oon nyt kelannut kuvat jotain kymmenen kertaa ylös-alas ihan vaan sen takia, että niissä on niin k o d i k a s tunnelma <3. Tykkään tosi paljon. Ja uusvanha divaanihan nyt on tietysti myös ihan huippu. (Veikkaan, että on loppupeleissä paljon mieluisampi ja pitkäikäisempi kuin jos olis käynyt ostamassa kokonaan uuden kaupasta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiiiitos Annukka! Sitä tulee aina ihasteltua ja huokailtua toisten koteja, kun ovat niin hirvittävän ihania ja kauniita - omaa kun ei aina huomaa katsella niin sillä silmällä..Mutta mieltä lämmittää kommenttisi oikein kovasti :) Ja kyllä, tykkään itsekin <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Heh, oikein kätevä - ensimmäisellä kerralla luiskahti melkeen pylly lattialle, kun on sen verran livakat renkaat :D Joutuu hommaamaan väkisinkin parit lukolliset alle.

   Poista
 3. Huippu idea! Tosi hieno :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea! Wau! Haitanneeko sinua jos joskus innostun tekemään meille saman tyylisen, ideaa täysin kopioimatta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule, ei kun vaan rahia vääntämään :D saa ihan vapaasti ottaa idean käyttöön - tulen sitten kurkkimaan miten hieno siitä tuli :) Ja suosittelen edes kahta lukkiutuvaa rengasta..on meinaan aika livakat pyörät alla..

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)