Uusi sohva? // New couch?
Olen aina silloin tällöin haaveillut salaa uudesta sohvasta: nykyinen sohva on siis 70 - luvun ehtaa tuotantoa, jonka viininpunainen vinyylipäälinen on poistettu ja uutta verhoilua laitettu tilalle. Haave UUDESTA kivasta divaanisohvasta kyti takaraivossa - niin ja haave uudesta väristä -  you know..

Koska meillä on jo sohva, se on hyvässä kunnossa, mitoiltaan erinomainen pieneen rintsikkaan, levitettävää mallia ja muodoltaan kiva, ei uuden sohvan hankinta oikein kuulostanut järkevältä. Mutta kyllä se divaanisysteemi piti saada!

Ja sehän saatiin :) Näppärästi rakentelin pienen rahintapaisen eurolavasta. Maalasin lavan valkoiseksi, laitoin renkaat alle, lisäsin pehmusteen sekä päällisen ja tadaa: meillä on divaanisohva! Itse sohvalle hommasin uuden harmaan päällisen, koska olemassa oleva valkea verhoilu on valitettavasti jo aika kulahtanut. 

Tämä "uusi" sohva kustanti vain ja ainoastaan uuden sohvan päällisen verran, kaikki muu lavoista ja renkaista lähtien löytyi kotoa. No, eihän tämä uusi ole, mutta pienellä inspiraation poikasella ja rakentelulla vanha sohva saa jatkaa elämäänsä vielä toivottavasti vuosia.

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Our "new" couch. I made a DIY footstool of a pallet, painted it and screw tires under. I also bought a new covering on our old couch - the old one was quite worn out..So, now we have a new couch :)


Ps. täällä on väsätty into pinkeänä joulukalenteria - ehkäpä viimein tänä vuonna sen saan aikaiseksi :)

You May Also Like

10 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)