Unelma // My dream

Sain Kaksin kaksiossa - blogin Lauralta ihan mahtavan haasteen:

"10 000 euroa sisustusrahaa-haaste!Olet osallistunut Suomen kaunein koti-ohjelmaan ja kotisi on katsojaäänestyksellä valittu Suomen kauneimmaksi. Voiton myötä olet lunastanut muhkean 10 000 euron sisustusrahapotin uusien haaveiden toteuttamiseksi. Kerro millaisiin haaveisiin sijoittaisit summan? Haaveile & unelmoi! "

Hih, ja tää on helppo! Meillä ylimääräinen kymppitonni menisi hippulat vinkuen suoraan kylppäriremonttiin. Meidän kylppäri on siis täysin 90- luvulla rempatussa kuosissaan ja kaipaa todella kovasti REMONTTIA. En sano edes, että päivitystä vaan kunnon remppaa. Siellä on valitettavasti odotettavissa pieniä (toivottavasi ei suurempia) yllätyksiä, mm. lattialämmitys on vedetty päin p**settä, suihkunurkkauksessa on pakkasella suorastaan jäätävän kylmää (vetää, liekkö edes eristeitä siinä kohtaa), lattialaatat kumisee onttoina (jep, kuka lie laatottanut), ilmastointiputkia ei oo luultavastikaan eristetty (hei, kondenssivesi, joka tiputat pisaroita kattopanelointiin, tästä johtuen koko suoja on jouduttu ottamaan pois), mutta tuppo villaa oli kyllä tungettu ilmastointiputkeen, ettei kylä ilma pääse kylppäriin - huomattiin se tässä yks talvi. Ja mitäs vielä? No koko komeus on superminimaalista kokoa: n.1,5m X 2,5-3m. Ja tänne pitää mahtua wc-pönttö, allas, suihkukoppi sekä pyykinpesukone. Eli monta toimintoa yheskoos.
Sanomattakin selvää, että remppakohde numero yksi löytyy kirkkaasti tästä. Koska meillä nyt on tuo mahtava pihasauna kaikkine herkkuineen niin emme ole käyttäneet sisäsuihkua sitten öö viime maaliskuun. Joten sinällää kiirettä ei pidä, koska pärjätään enemän kuin hyvin saunalla - ja sehän lämpiää joka toinen ilta. 

....mutta jos sitä rahaa olisi niin....

Viikonlopun ratoksi jätän haasteen teille kaikille halukkaille pähkäiltäväksi ja unelmoitavaksi: mitä juuri teillä tehtäisiin 10 000 eurolla?

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

If I could have 10 000 € extra money to spend, I would use it to renovate our bathroom: it desperately needs to be done. There is some inspiration  pictures of my dream bathroom!


* Kuvia klikkaamalla pääset lähteisiin *


You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)