Mustaksi? // Paint it black?

KUVAT: 1 / 2 / 3 
Olen aika lailla mietiskellyt tuota olohuoneen kaapin maalausta. Ihan jees. Kulunut, väri vähän niin ja näin, ei kerma, ei beige ei oikein mikään. Sopii ja tavallaan ei sovi tänne. Jättääkkö niine hyvineen, maalata valkoiseksi, ehkä haalean harmaaksi vai rapsutella kaikki vain pois? Jotenkin olen lämmennyt ajatukselle maalata kaappi mattamustalla. Sellaiseksi hieman kuluneeksi, ei täydellisen tasaiseksi vaan "elämää nähneeksi". Nuo inspiskuvat tukee omaa ajatustani entistä enemmän! Joko onnistun tai en, joko menee liian synkäksi tai ei. 

Ja kun nyt kerta olen päätynyt hullun lailla tähän mattamustaan, en malttaisi olla maalamatta kaappia J U S T N Y T H E T I . Kun ois sitä maaliakin. Mitä luulette?

Hupsu ajatus?

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I can't decide what to do: to paint my cupboard in our livingroom black or not? I love these inspiration pictures and black cupboards so I think I'm going to paint it mat black. I just hope our livingroom doesn't get too dark then..


You May Also Like

14 kommenttia

 1. Olisi varmasti mustana hieno, mutta tuollaisenaankin kaappivanhus on ihana! <3

  Huomaan miettiväni oman vaaleanpunaisen vanhan keittiönkaapin kohdalla silloin tällöin samaa. Tekisi mieli maalata ja aina inspiksen tullen mieluiten heti. Kuitenkin vaaleanpunainen on ihana ja yllättävä väripilkku meidän kodissa ja sopii ristiriitaisuuden vuoksi paikoilleen yllättävän hyvin. Maltan vielä hetken. Eli siis - vastausta en osaa antaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vatvominen omalla kohalla kyllä vahvasti vaikuttaa siltä, ettei ihan just oo passeli noinkaan - mutta että onko se sitten uudessa maalissaankaan? Kiesus tätä päättämisen tuskaa :D

   Poista
 2. Olisi varmasti hieno mustana! Varsinkin jos siihen tekee/jättää ns. elämän jälkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän samaa vakuutella itsellenikin :)

   Poista
 3. Musta on ihana! Mä yritän olla maltillinen mustan kanssa, mutta se vaan on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kun ei ole yhtään mustaa huonekalua, mutta muuten mustaa ja valkoista löytyy. Saattaisi tuoda kivan lisän sisustukseen mustana :)

   Poista
 4. Vitsit, JUST eilen haaveilin ja rasitin miestä unelmoinnillani, nimenomaan mustaksi maalatusta kaapista! :) Joten täältä tulee ainakin mustalle peukkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee :D Tässä vaan lämpenee ajatukselle!

   Poista
 5. Oi miten kaunis.
  Mun mielestä täydellinen just noin. Siis toi väri/sävy. I-H-A-N-A!

  Musta on kyllä kaunista. Mutta isona huonekaluna vie ihan hillittömän paljon valoa ja huomiota tilassa. On helposti sellainen köntti tai möhkäle, johon kaikki huomio kiinnittyy. Ja loppujenlopuksi alkaa ärsyttää.

  Nimimerkillä : Musta sohva ja musta vitriini/senkki - vaihtoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun tuo on ihana noin. Mutta kun ei tunnu J U S T sille :/ Viritän varmaan mustan lakanan päälle ja pohdin möhkäletuntoja siinä samalla - jos sillä helpottaa :) :) :)

   Poista
 6. Vaikeita valintoja! Ilona sanoikin tuossa aiemmassa kommentissa, että mustasta tulee helposti "möhkäle". Ja taas toisaalta, musta keräisi katseet, ja kaapissasihan on siroja muotoja, kuten nuo sievät, muotoillut "välipuut" ylä- ja alaosan välissä. Mustana nämä kauniit muodot todennäköisesti pääsisivät upeasti esille. Ja jos teet lopullisen päätöksen kaapin maalauksesta, niin siinähän on se erinomainen puoli, kaappi on aina maalattavissa aina uudelleen. Onhan siinä ihan älyttömän kova homma, mutta pilalle se ei suinkaan mene, jos joskus väri alkaakin tuntua väärältä. Mutta vielä yksi puoli, minkä minä joudun ottamaan aina huomioon etityisesti noiden äänekkäiden pikku pölypalleroideni eli neitokakadujeni vuoksi- siinä mustassa näkyy pöly hurjan hyvin, vaaleanharmaassa tai valkoisessa ei niinkään. Mutta sehän on tietysti vain tarpeeksi usein pyyhkäisemällä hoidettu :)

  VastaaPoista
 7. Tässä tuleekin juuri ne kaksi asiaa esille A: nyt kaappi vähän häviää vaaleana vaaleaan taustaan B: kesä, valo, pöly....uh, näkyy niin hyvin tummalla pinnalla. Pilaanko sen, jos tee siitä itselleni mieluisan, kuin että väkipakolla vaalin jotain vanhaa pintaa? Vai nouseeko se minulle uuteen loistoon uuden värin myötä? Hmmm...luulen, että se on vain kokeiltava - tällä hetkellä musta tuntuu just niin passelille :)

  VastaaPoista
 8. Justiinsa laitoin blogiin jutun omasta mattamustasta kaapista, käy vilkaisemassa! Suosittelen maalausta, on se mattamusta vaan niin, niin ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä peukku nous maalaamisen puolesta :) Veikkaan, että tummana kaikesta pölystä ja iiiiks valosta huolimatta kaappi tuo kaivatun särmän meidän olkkariin. Ja siis täähän pitää toteuttaa heti jo tänään illalla ;)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)