Musta // Black

No niinhän siinä kävi, että sunnuntaina piti ottaa kaappi työn alle. Mökkireissun jälkeen kaappi sai kevyen hionnan ja maalikerroksen pintaansa. Maalin suhteen vähän aikaa painiskelin ajatuksella ostaa varta vasten uusi maali, mutta koska keittiörempasta oli jäänyt puoli purkkia liitutaulumaalia jäljelle niin laitoin sen siitä kiertoon. Ensin leikittelin idealla maalata pelkät ovet liitutaulumaalilla ja loput mattamustalla huonekalumaalilla, mutta kaappi olikin jo maalattu kertaalleen ennen kuin pääsin ajatuksessa sen pidemmälle :)

Olen kyllä erittäin tyytyväinen, että päätin kuin päätinkin maalata kaapin. Tuo sitä kaivattua särmää ja rytmiä, eikä enää huku taustaansa. Hieman pelkäsin kaapin synkkyyttä, mutta huoli lienee aiheeton! Hintaahan tälle ei tullu, koska maali oli omista jemmoista kierrätettyä - näkee sitten ajan kanssa miten maali käyttäytyy käytössä.

Hyvää alkanutta viikkoa!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Well, black was the color. And I love it! 

You May Also Like

24 kommenttia

 1. Kaunis tuli, kyllä kannatti maalata! Meillä on samanlainen kaappi keittiössä, tosin tumman punaiseksi maalattuna ja yläovissa on lasit. Myöskään ei ole tollaisia sorvattuja jalkoja ylä-ja alaosan välissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä sai kyllä miettiä. Kotipaikalta haettu ja noin 50 vuotta ollu vanhassa kuosissaan, joten kynnys oli suht korkea lähteä sitä maalaamaan. Mutta ehdottomasti kannatti :)

   Poista
 2. Upea lopputulos! Kyllä maalaus kannatti, ihan täysosuma (ja mikä parasta, puoli ilmainen projekti ) ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Jämämaalit on hyvä kierrättää pois nurkista pyörimästä, hukkaan menevät muuten :)

   Poista
 3. Siitä tuli u.p.e.a.! <3 Käsittelitkö tai hioitko pintaa ennen maalaamista, vai annoitko mennä vain suorilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina <3 Ensin hioin pinnan suht hienolla hiomapaperilla rikki ja sen jälkeen sitten maalasin. Uuden maalin alta näkyy kyllä kaikki vanhat valumat ja muut, mutta en lähtenyt hiomaan tosiaankaan puupinnalle - antaa jäkien näkyä :)

   Poista
 4. No siis sehän on parempi kuin hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos!! Niin tuli :)

   Poista
 5. Voi mahdoton, kaapista tuli aivan UPEA!

  VastaaPoista
 6. Siitähän tuli hieno! Todella hyvä päätös :)

  VastaaPoista
 7. Todella hieno lopputulos! Kannatti maalata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Itse pidän eniten siitä, miten kauniisti nuo vetimet tulee esille mustaa pohjaa vasten - ennen ne hävisi kaapin uumeniin, mutta nyt näkyvät nätisti :)

   Poista
 8. Upea ja aivan ihastuttava tuo tuoli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Tuo tuoli onkin kulkenut jo tovin matkassa, jo kohta 15 vuotta :) Ja halpisverhoilu sen kun kestää vaan!

   Poista
 9. Hieno tuli tuosta kaapista. Ainakin kuvista päätellen tuo liitutaulumaali näyttää tosi hyvältä kalusteissa ja seinissäkin. Ja musta yleensäkin on hyvä väri jämäköittämään sisutusta. Ihan harmittaa kun on talvi...ottaisin ja maalaisin heti työhuoneen vanhat lundiat mustiksi mutta sisällä ei viitsi ja autotallissa on viileää ja pimeää... Ensi kesänä sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis jopa mieheni totesi, että tästä tuli hyvä :) Parempi kuin ennen, joten aika nappi valinta olettaisin? ;) Meillä on autotalli (tai enenmänkin työskentelytila), mutta tällä hetkellä siellä rakennetaan sitä kauan kaipaamaani ja himoitsemaani (jep, suuri toiveeni :D) ulkovessaa. Kylläpä olen onnellinen siitäkin! Ulkohuussi - mikäpäs sen parempaa :)

   Poista
 10. Voi kun upea blogi löytyi täältä! :-D Ja hieno on kaappikin ♥ :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mina :) <3 Kaappi sai juuri uuden maalin pintaansa joten ah, ihastelen sitä joka päivä ihan kympillä :)

   Poista
 11. Huippuihana kaappi ja sopii niin muuhun sisustukseen. Kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitos kiitos <3 Tykkään niin tuosta kaapista ja nyt vielä enemän! Onneksi "uskalsin" maalata :)

   Poista
 12. Upea kaappi! Pitkään ollaan suunniteltu yhden ison vanhan lipaston maalaamista mustaksi. Ehkä tästä rohkaistuneena kipaisen maalikauppaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskalsin sutia meidänkin kaapin mustaksi sinun innostamana! Käyttä kurkkamassa blogistani. ;)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)