Olohuoneessa // In the livingroom


Ihan pieniä muutoksia ja sisustusjuttuja on tapahtunu olohuoneessakin viime aikoina. Selailin tässä eräs päivä vanhoja kuvia kodistamme ja aika selkeästi huomaa tyylin muuttuvan yhä enemän ja enemän mustaan ja valkoiseen sekä graafisiin muotoihin. Muutamia pikku juttuja vielä mielessäni pyörittelen - eräät mahtava vanhat remppamiehen puiset tikkaat odottelevat autotallissa sisälle pääsyä, sikäli mikäli niille paikkaa löydän! Tai siis M I N U N mielestäni nuo roskalavalta löytyneet tikkaat ovat aivan mielettömät, mies taitaapi olla hieman eri mieltä...hih!

Mielessä pyörii vähän toisenlaisetkin asia, sillä juhlimme nyt viikonloppuna rakkaan esikoiseni 6v. synttäreitä!! Ei A P U A! En kestä, en millään sitä, että aika juoksee noin hurjaa vauhtia..No, eihän sille minkä mahda, niin ne lapset vain kasvavat, kai sitä on vaan pysyttävä menossa mukana :) 

Oikein ihanaa (ja hurjan sumuista!) lauantaita lukijat, tämä tästä lähteekin viimeistelemään juhlia ja herättelemään päivänsankaria juhla-aamuun!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Little snapshots of our livingroom. We are also celebrating my daughers 6th birthday today - why, why the time is runnig so fast? She's a big girl now!

Have a great weekend <3
You May Also Like

8 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)