Koiramme // Our dogTervehdys vaan! Pikaisia kuulumisia kaiken uuden ja ihmeellisen keskeltä :)

Täällä on aika hurahtaut vähän turhan livakkaan käsistä - olemme nimittäin vihdoin ja viimein saaneet sen kovasti odotetun uuden perheenjäsenen!! 

Tämä ihanuus "tottelee" (kröhöm...) nimea Speedy ja on rodultaan Siperianhusky. Karvakorvalla on ikää vajaata 13 viikkoa ja meno on sen mukainen :) Olemmekin saaneet kovasti totutella uuteen elämään ja uusin pikku haasteisiin, joita tuo pallero tuo joka päivä tullessaan. Sisustus on tällä hetkellä hieman ankeahko, jotten sanoisi, nimittäin kaikki matot ovat saaneet siirtyä turvaan ja muutenkin on saanut jonkin verran varjella tätä maallista omaisuuttaan. JooO, on siinä yksi lampaantaljakin päivän mittaan saanut aika kyytiä..Mutta suuremmilta tuhoilta, kauhuilta ja hävityksiltä ollaan säästytty. Toki kun on pentukoira kyseessä niin käytöskoulua saa käydä hyvinkin ahkeraan! 

Viikonloppuan sitten lisää kuvia karvakorvasta sekä muutamista aika kivoista DIY - jutuista!

Mahtavaa, että muutamia uusia lukijoitakin on löytänyt tiensä tänne Pikkupirtin touhuihin :) Oikein paljon tervetuloa mukaan!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

This is Speedy, our new dog!! He is a Siberianhusky, almost 13 weeks old and he is just a one lovely little thing <3 


You May Also Like

14 kommenttia

 1. Teidän koira mätsää kyllä sitten hyvin talviseen sisustukseen :) ihana turre.

  onko teillä ennen ollut koiria? Suosittelen sellaista opusta,kuin koirankorjauskirja..vaikka mitään korjattavaa ei vielä olisikaan. Löytyy hyvää perustietoa siitä,miten koiran kanssa olla,jotta ongelmia ei tulekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D juu, kun käytiin katsomassa näitä palleroita niin ei vielä ollut mitään tietoa mikä niistä ehkä saattaisi päästä meille - kasvattaja oli aika tarkkaan valinnut sellasen sopivan yksilön, joka sitten sai kodin meiltä. Itselläni on ollut useampiakin koiria (lapsena ajokoiraa, pystykorvaa ym.) ja vanhempana pinseriä ja terrieriä. Kaikki ovat vaan olleet aikuisia, joten pennusta ei ole ollut mitään kokemusta. Tässä sitä ihmetellään juu ja opetellaan uusia juttuja! Pitääkin tuota opusta metsästää ja katsella mitäkä ohjeita olisi tarjolla :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No on <3 Sellanen karvapallero että! :)

   Poista
 3. Voi onnittelut uudesta perheenjäsenestä! Meillä oli samanlainen onnenpäivä viime kesänä ja nyt Hugomme täyttää jo puoli vuotta<3
  Elämä on ollut sen jälkeen enemmän pentuilua, vähemmän sisustelua ...ja enemmän iloa ja hellyyttä sekä myös pureskelua:D
  Pentuhalit sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nää koiruudet osaa viedä ajatukset ihan muualle kuin sisustukseen :) Hellyyttä ja hoivaa ja ihania hetkiä (toki niitä vähän vähemmänkin ihania... :DD ) Kävelylenkit ovat ehkä niitä ihan parhaimpia hetkiä, siinä se mieli lepää ja rentoutuu! <3 Hugolle koiraterveisiä :)

   Poista
 4. Suloinen, onnea uudesta vauvasta :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten suloinen! Onnea perheenlisäyksestä!

  VastaaPoista
 6. Voi ihanuus! Ja mahtava rotu. Mieheni siskolla on noita 2kpl, ihan mahtavia tyyppejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uskomattoman rauhallinen tapaus, intaantuu kyllä leikkimään, mutta ai että on kivaa vaan makoilla ja pötkötellä! Hieman on seurankipeä, joten voi olla, että ajan kanssa saa vielä kaverin vierelleen :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)