Kohti viikonloppua // Welcome weekend Se ois sitten kaivattu viikonloppu jälleen tulossa! Ja juu, taitaa se olla se Halloweenikin tänä viikonloppuna vaan saa nähdä "juhlitaanko" sitä niin varsinaisesti meillä. Jotenkaan ei vielä oikein ole iskostunut juhlaperinteisiin tuo villitys. Aina silloin tällöin jotain pientä tulee tuusattua, mutta ei sitä tule niin hirvittävästi panostettua. Toisin kuin tähän THE juhlaan.

Täytyy kyllä sanoa, että kun nopsaan ennen töihinmenoa pyörähdin Sokoksella ostamassa eväät töihin niin ai että mikä joulufiilis iski! Voi apua! Koko kerros täynnä joulua, koristeita, lahjaideoita - yhtäkkiä mielessä pyöri vain kinkut ja herkut ja joulukuusi ja...huhhuh. Onneksi kohta on jo marraskuu! :) Ei tarvii enää piilotella joulunodotustaan :D

Mutta..jospa ennen täyttä jouluvilliintymistä rauhoittuisi tähän viikonloppuun ja perheen kesken olemiseen. Syksyn mittaan vaivannut väsymys ja huono olo on ottanut positiivisen hyppäyksen parempaan ja virtaa tuntuu jälleen olevan. Edes pimeys ja sade eivät haittaa! Koiruuskin on löytänyt paikkansa, koti on ollut kaiken kaaoksen keskellä kuitenkin ihmeen rauhallinen ja levollinen paikka ja iltaisin on saanut rauhoittua <3 Huomenna suunnataan koko kööri vielä mökille saunaan, muikkuverkoille, juoksuttamaan karvakorvaa vapaudessa ja vain olemaan ja ihmettelemään - ehkä parasta koko viikossa.

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '  

It's weekend goming. We are hedding to our summer cottage: sauna, fishing, walking in the forest, just beeing together <3
 PS. Tekemistäni DIY - betonitaloista on tullut jonkin verran kyselyitä ja ohjeita on kovasti kaipailtu. Kerrottakoon, että ohjeentapaista on täällä väsäilty teille sormet syyhyten ja tuossa vähän myöhemmin olisi tarkoitus sitten niistä enemänkin postailla :)

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Mä en myöskään tästä Halloweenistä perusta yhtään, mutta Joulu oi se näkyy jo minun blogissanikin. Vaikkapa täällä http://minttu-mietteet.blogspot.fi/2014/10/jouluisia-juttuja.html :)
  Rentoa ja mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikin kivoja lehti- ja kirjaideoita! Tyssille voisinkin jonkin kivan kirjan tilata lahjaksi - ja ehkä jokunen joululehtikin saattaa ostoskoriin kauppareissulla eksyä ;) Mukavaa viikonloppua sinne!

   Poista
 2. Joo samoilla linjoilla Halloweenin suhteen. En vietä kyseistä juhlaa, mielestäni liian amerikka-juttu :) Joulua odotellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meille ei sentään (voikohan näin edes sanoa...hih) ole karkkikeppostelijat eksyneet, sen verran syrjässä asutaan. Aika harvoja juhlapyhiä tulee kunnolla juhlittua, joulu on vaan se ykkös juttu, pääsiäinen ja vappu tulee juhlittua sitten vähän sen mukaan miten innostusta riittää minäkin vuonna :) Tylsimys kenties? :D

   Poista
  2. Mulla tulee kyllä vappu vietettyä joka vuosi, nimittäin syntymäpäivät kyseisenä juhlana ;) Blogissani olisi sinulle haaste:
   http://kaksinkaksiossa.blogspot.fi/2014/11/10-000-euroa-sisustusrahaa.html

   Poista
  3. Oi, no sehän tekee vapusta superspesiaalin sitten :) Täytyykin tulla kurkkimaan haaste (joissa oon edelleen valitettavan saamaton...äääks :D )

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)