Kohti viikonloppua // Welcome weekend Se ois sitten kaivattu viikonloppu jälleen tulossa! Ja juu, taitaa se olla se Halloweenikin tänä viikonloppuna vaan saa nähdä "juhlitaanko" sitä niin varsinaisesti meillä. Jotenkaan ei vielä oikein ole iskostunut juhlaperinteisiin tuo villitys. Aina silloin tällöin jotain pientä tulee tuusattua, mutta ei sitä tule niin hirvittävästi panostettua. Toisin kuin tähän THE juhlaan.

Täytyy kyllä sanoa, että kun nopsaan ennen töihinmenoa pyörähdin Sokoksella ostamassa eväät töihin niin ai että mikä joulufiilis iski! Voi apua! Koko kerros täynnä joulua, koristeita, lahjaideoita - yhtäkkiä mielessä pyöri vain kinkut ja herkut ja joulukuusi ja...huhhuh. Onneksi kohta on jo marraskuu! :) Ei tarvii enää piilotella joulunodotustaan :D

Mutta..jospa ennen täyttä jouluvilliintymistä rauhoittuisi tähän viikonloppuun ja perheen kesken olemiseen. Syksyn mittaan vaivannut väsymys ja huono olo on ottanut positiivisen hyppäyksen parempaan ja virtaa tuntuu jälleen olevan. Edes pimeys ja sade eivät haittaa! Koiruuskin on löytänyt paikkansa, koti on ollut kaiken kaaoksen keskellä kuitenkin ihmeen rauhallinen ja levollinen paikka ja iltaisin on saanut rauhoittua <3 Huomenna suunnataan koko kööri vielä mökille saunaan, muikkuverkoille, juoksuttamaan karvakorvaa vapaudessa ja vain olemaan ja ihmettelemään - ehkä parasta koko viikossa.

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '  

It's weekend goming. We are hedding to our summer cottage: sauna, fishing, walking in the forest, just beeing together <3
 PS. Tekemistäni DIY - betonitaloista on tullut jonkin verran kyselyitä ja ohjeita on kovasti kaipailtu. Kerrottakoon, että ohjeentapaista on täällä väsäilty teille sormet syyhyten ja tuossa vähän myöhemmin olisi tarkoitus sitten niistä enemänkin postailla :)

You May Also Like

6 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)