Kohti talvea // Welcome winter


Tervehdys kaaoksen ja järjestyksen parista! Täällä on aamusta alkaen siivottu ja koluttu nurkkia, laitettu tavaraa kirppikselle myyntiin, putsattu kesäkengät ja takit viimeinkin talviteloille, pyykätty - koti on kieltämättä aika kaaoksen vallassa tavarakasojen lojuessa vielä pitkin asuntoa.

Siinä sivussa touhutessa sain myös aikaiseksi piharakennuksen takkahuoneen talvisemman ilmeen. Vähän lehmäntaljaa lattialle, kynttilöitä, tyynyjä sekä lampaantaljoja ja tunnelma alkaa olemaan valmis! Ehkä pieniä juttuja vielä talven tullen tänne ilmestyy, mutta kyllä jo näillä omista nurkista löytyneillä sisustusjutuilla sai ihan kelpo sisustuksen aikaiseksi! 

Ja mikä parasta: tavaraa lähti myös kirppikselle oikein kivasti. Nyt vaan siivoukset loppuun ja voikin alkaa nauttimaan rentoa loppulauantaita :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Our fireplace room got a new decoration today. Candles, cushions, cow skin rug and sheep hides..Welcome winter - I'm ready!


You May Also Like

18 kommenttia

 1. Voi miten jaksaisi myös..... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika väkipakolla tuli väännettyy :D Tässä on kivasti kolmisen kk menny aivan tautisessa väsymyksessä niin piti ihan tsempata ihtiään. Ei oo kyllä eteinen täynnä kenkiä enää :)

   Poista
 2. Oih, mulla on syysloma. Ehkä meilläkin lähtisi kesävaatteet ja kengät viimein varastoon ja talvijutut tilalle. Ihana uusi banneri!
  Värikästä päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa syyslomaa! Täällä ois jouluna talviloma, mutta en kehannu sinne asti oottaa ;) Meillä on niin onneton tuo eteinen, ettei oikein auta mikään siivous tai järjestely..ehkä pitäis tehä joku postaus aiheesta "tila, joka ei toimi"...

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Lupsakkaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Ihanaa viikonloppua myös sinne :)

   Poista
 4. Ihanaa energiaa sulla :). Kateeksi käy.
  Ja niin nätit noi kaikki kuvat <3. Tai siis kuvattavat myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka <3 Energiat on olleet tässä viime aikoina kovin vähissä, joten tuntuu kyllä hyvälle kun kerrankin jaksoi ja sai aikaiseksikin jotain :)

   Poista
 5. Well, I want the autumn to last a bit longer... I'm not ready for winter yet! Nice pictures!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I miss snow, I truly do! :) There was almost no snow last winter so I hope this winter will be different. But, I think there wound be any snow yet, so don't worry :)

   Poista
 6. Täällä on myös koluttu kaappeja ja laitettu tavaraa myyntiin. Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan parasta saada edes jotenkin nurkat ja laatikot tyhjemmiksi :)

   Poista
 7. Näyttää hyvältä. Ja kuulostaa, nimittäin piharakennuksen takkahuone, tavaroiden raivauksesta puhumattakaan!
  Sun kuvat on kyllä aina kuin suoran sisustuslehdistä, ihania ja tunnelmallisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuota piharakennusta kunnostettiinkin pitkin viime talvea, joten kylläpä vaan nyt ollaan siitä nautittu kaikin puolin :) Saunassa ollaan käyty vähintään joka toinen ilta ja viimeksi olen sisällä käynyt suihkussa ööö vissiin maaliskuussa! Pihasauna on POP <3 Ja kiitos kovasti, yritystä on aina kuvien suhteen, joskus ne onnistuu ja joskus vähän vähemmän... :)

   Poista
 8. Kauniin tunnelmallista :) Kirppisprokkis täällä myös juuri takana! Raivausta oon tehnyt useampaan kertaan jo, mutta nyt keväisen pihakirppiksen jälkeen sain vasta aikaiseksi viedä keskustan kirpulle tavaraa myyntiin. Loput roudaan alkuviikosta hyväntekeväisyysjärjestön oven taakse :) Tsemppiä raivaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raivaaminen jo melkeen itsessään on mukavaa ja terapeuttista puuhaa - sen kirpparirulianssin jättäisin mielelläni kokonaa..Mutta onneksi nyt näyttää tavara taas vaihtavan omistajaan ihan kiitettävästi :) Hyväntekeväisyys on hyvä juttu myös, itse roudailen suoraan vaatekeräykseen ne kaikki mitkä ei kirpparilla mene.

   Poista
 9. Niin ihania ja tunnelmallisia kuvia! Mukavaa sunnuntain jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna ja mukavaa alkanutta viikkoa sinne :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)