TIK TAK // TIC TOCSain Nuapurissa - blogin Marulta arkihaasteen (lähtöisin Metsolassa - blogin Rideltä) tässä jokin aika sitten ja ideahan on tämä:

Mitkä on ne seikat, josta tunnistat arjen alkaneen? Ne, seikat joista huomaat, että lomat on lusittu ja arki on palautunut "normaaliin uomiin"? Kerro se viidellä kuvalla. Jatkohaasta kolme blogia mukaan! 

Kevättalvella postailinkin sen hetkisestä arjestamme (KLIK!) ja onhan se jonkin verran nyt kesälomien jälkeen muuttunut. Ensinnäkin se aamun muutaman tunnin oma-aika on menneen talven lumia: meillä kun molemmilla työajat muutuivat lomien jälkeen. Minä menen tuntia aikasemmin töihin ja mies tuntia myöhemmin. Käytännössä herätään molemmat klo 5.00, juodaan kahvit ym. toinen lähtee kuuteen töihin, minä herätän tyssin, kuudelta startataan hoitoon/töihin ja klo 15.00 lähtö kotia kohti. 

Tyssillä alkoi myös eskari. Ja se näkyy. Nimittäin yöunissa. J O K A ikinen yö herätään monta kertaa, kun ei saa unta ja itkettää. Sen päälle muutaman sokerinmittaukset, koska stressistä nekin ovat sekaisin. Käytännössä en juurikaan ole nukkunut viime aikoina. Pari yötä on onneksi nyt jo mennyt hyvin. Tosin sokerit ovat edelleen päin p****ttä...

Itselläni on myös aivan J Ä R K Y T T Ä V Ä väsymys. Päivät ovat suurimmaksi osaksi mennet niin, että aamulla töihin, yrittää jaksaa töissä, illalla kotona tekee pakolliset hommat ja odottaa, että pääsee "nukkumaan". Tai ei, ei tarvitse odottaa, koska nukahdan sohvalle yleensä välittömästi sen jälkeen, kun tyssi on nukkumassa. Tai sen viereen. Eli olen pahoillani, kun en viime aikoina ole juurikaan jaksanut koneelle asettua saati blogimaailmassa seikkaillut. Uni vie voiton!

Arki on siis rysähtäny aika tiukkaan päälle. Letkeän rauhalliset kesäillat ja ollamöllöttämiset ovat heippahei! Ollaan onnistuttu haalimaan yllättäen muutamia pieniä projekteja, tehty pari suurta suunnitelmaa, talvea varten on puunmättöä ja metsähommia, lämmityskausi alkaa olemaan oven takana, aika menee siivillä ja hei, jos oikein lykästää niin karvakorva muuttaa meille syksyllä. Toivottavasti. Siinä on sitten taas puuhaa!

Toivotaan, että pian alkaa arki taas luistamaan ja eskarilainen ei enää jännitä ja äitikin pääsee väsymyksestään yli :)

Mutta, hei! Aivan mielettömän ihana syyssää pihalla! Taitaa olla pihahommien aika :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

My basic weekdays after summer holidays are quite hectic. My daugher went to a preschool and she is very tired and stressed: she wakes up almost every night and cries so I haven't been able to sleep well lately. And I am S O O O O O O tired...We also have some new projects, we might have a puppy ( <3 ) later in the fall, we have big big plans to come and etc. But hopefully soon we are getting to our normal day to day routine!PS: Jokainen halukas saa napata haasteen tästä itselleen ja kertoa omista arjen rutiineistaan kesän jälkeen :)

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)