Terassilla // At the terrace

Kylläpä tämä syksy on jokseenkin yltiösateinen! Aika vähänlaisesti on päässyt nauttimaan syksystä pihalla, terassilla olosta puhumattakaan. Koko ajan on märkää, sataa tihuuttaa ja tuulee...uh. Onneksi sentään viikonloppuna oli kaunis keli ja pääsi hetkellisesti nauttimaan auringonpilkahduksista ja sateettomasta kelistä :) Pika pikaa pikkuterassi pelikuntoon, kynttilöitä ja valoja - ihan parasta! Tein myös noille pihakalusteilla kunnon "maalipesun": löysin jämän jotain harmaata kalustemaalia, ohensin sen kunnolla juoksevaksi ja sudin kalusteiden pintaan. Ennen ruskean väriset kalusteet ovat nyt kivasti kuluneen harmahtavat!

Nuo aurinkoenergialla toimivat pallovalotkin jaksoivat vielä hämärän tullessa valaista. Ensimmäiset pihavalotkin tuli viriteltyä kuusen ympärille - kohta sitä valoa tarvitaankin jo urakalla!

Viikonlopuksi onkin luvattu - onneksi - taas aurinkoista syyssäätä, jospa sitä sitten pääsisi jo isomman terassin kimppuun. Sinne ollaankin jo rakennettu uudet kaiteet: nyt vaan paljua varten säästellään ja ehkä kenties niitä uusia kalusteitakin...

Mukavaa alkanutta viikkoa!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

It's raining all the time and I don't like it that much..But on Sunday we had a sunny day and a chance to decorate our front terrace: lights, candles and flowers.

You May Also Like

8 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)