Terassilla // At the terrace

Kylläpä tämä syksy on jokseenkin yltiösateinen! Aika vähänlaisesti on päässyt nauttimaan syksystä pihalla, terassilla olosta puhumattakaan. Koko ajan on märkää, sataa tihuuttaa ja tuulee...uh. Onneksi sentään viikonloppuna oli kaunis keli ja pääsi hetkellisesti nauttimaan auringonpilkahduksista ja sateettomasta kelistä :) Pika pikaa pikkuterassi pelikuntoon, kynttilöitä ja valoja - ihan parasta! Tein myös noille pihakalusteilla kunnon "maalipesun": löysin jämän jotain harmaata kalustemaalia, ohensin sen kunnolla juoksevaksi ja sudin kalusteiden pintaan. Ennen ruskean väriset kalusteet ovat nyt kivasti kuluneen harmahtavat!

Nuo aurinkoenergialla toimivat pallovalotkin jaksoivat vielä hämärän tullessa valaista. Ensimmäiset pihavalotkin tuli viriteltyä kuusen ympärille - kohta sitä valoa tarvitaankin jo urakalla!

Viikonlopuksi onkin luvattu - onneksi - taas aurinkoista syyssäätä, jospa sitä sitten pääsisi jo isomman terassin kimppuun. Sinne ollaankin jo rakennettu uudet kaiteet: nyt vaan paljua varten säästellään ja ehkä kenties niitä uusia kalusteitakin...

Mukavaa alkanutta viikkoa!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

It's raining all the time and I don't like it that much..But on Sunday we had a sunny day and a chance to decorate our front terrace: lights, candles and flowers.

You May Also Like

8 kommenttia

 1. Ihanan romanttissyksyiset kuvat ja tunnelmat. Mä melkein kohta kaivan kanssa taljan esiin. Vaikka en kuitenkaan ihan.

  Musta tuntuu, että meitä on juuri siunattu niin kauniilla syksyllä että. Mä en muista sadetta tai märkää. Nyt laskee aurinko niin kauniisti ja heijastaa pihamäntyyn kauniin keltaisen värin, että pakko ehkä lähteä ulos fiilistelemään. Kerrankin kun voi spontaanisti lähteä. Ihan yksin.

  VastaaPoista
 2. Nooo, onneksi nyt V Ä L I L L Ä sentään aurinko pilkahtelee, mutta kyllä tää aika vesipainotteinen syksy näillä nurkilla on..Pitäis mennä huoltamaan talon katto, mutta saa kytätä sateetonta keliä, ettei ukkeli tipahda liukkaalta pelliltä.

  Pikkuusen kade spontaanista yksin ulkoilusta. Ja auringosta. Ja kelistä. Ja.

  VastaaPoista
 3. Oi mitä kuvia! Jotenkin niin syksyisiä. Tunnelmallisia. Kauniita. Ihanaa syksyn jatkoa ja aurinkoa päiviinne ;) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Ihan himpusti harmittaa, että nuo kaikki ihanat aurinkoiset syyspäivät menee sisällä töissä - ei voi paljoa nauttia kauneudesta. Mutta, onneksi kohta on jälleen viikonloppu :) Ihanaa sykysyä myös sinne ♥ !

   Poista
 4. Kauniita kuvia, tulee jo hiukan jouluinenkin tunnelma ainakin itselleni:) Joulu kun on lähellä sydäntä ja näin syksyn edetessä alkaa aina vaan enemmän ja enemmän odottaa joulua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Kyllä se vaan kaikista mahdollisista vuoden juhlista tuo joulu on ihanin ja tärkein. Ihan pienesti sitä jo odottaa vaikka piiiiitkä aikahan sinne vielä on :)

   Poista
 5. Ihana blogi ja kauniita kuvia sinulla! :)
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Samoin sinne oikein mukavaa viikonloppua :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)