Parasta nyt // Best things
Parasta juuri nyt on lauantai. Ei tarvinnut herätä klo 5 eikä tarvinnut raahautua töihin. Sai nukkua pitkään. Eilinen meni kokonaan taas sohvalla, pakolliset arkiaskareet (no joo, tein paholaisenhilloa, kesäkurpitsa/tomaatti mozzarella vuokaa, vähän siivosin että se niistä "pakollisista" :D ) kykenin tekemään ja heippa - loppuilta kippurassa maaten. 24/7 huonon olon päälle kun rykäsi vielä ihanan syysflunssan! Köhköh ja sitä rataa päivät pitkät, muttei nosta kuumetta. Toivon tosiaan, että tästä aletaan kipuamaan kohti parempia vesiä - alkaa jo tympimään :(

Mutta, parasta on tosiaan lauantai! Hetken verran omaa aikaa sohvalla lehtien, kuuman teekupposen ja joulutorttujen kera piristi pikkuisen elämää. Niin, joulutorttuja kun nyt vaan tuppasi tekemään mieli :) 

Huisin mukavaa viikonloppua rakkaat lukijat, toivottavasti syyskelit ovat sielläkin tänään yhtä aurinkoiset kuin täällä!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Best things at the moment: it's Saturday, didn't have to wake up at 5 a.m, long sleep, hot tee, mince pie and magazines...no need to hurry! You May Also Like

17 kommenttia

 1. Joulutorttuja, heh. Muksut olisivat halunneet leipoa pipareita, mutta toppuuttelin vielä... Kyllä, aurinko paistaa, kelpasi käydä pienen kylämme syysmarkkinoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin teki mieli laskiaispullia, mutta pakastealtaan luona aloin himoitsemaan torttuja :D Huh, eikä ollu joulu mielessä yhtään! ..ehkä seuraavaks niitä pipareita? ;)

   Poista
 2. Kyllä aurinko paistaa ja joulutorttuja täällä on syöty syyskunn alusta alkaen jo! :)
  Ne ovat vaan niin hyviä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan lunttasin joulublogistani, että ekat joulutortut meillä syötiinkin elokuun puolella 30.8. :)
   http://joulukuusen-loisteessa.blogspot.fi/2014/09/syksyn-ensimmaiset-joulutortut.html

   Poista
  2. No niin, eihän se kysy aikaa eikä paikkaa tuo joulutorttuhimo :) Meillä kyllä töissä puhuttiin siihen malliin jo pikkujouluista, jotta se himo taisi iskeä sieltä..

   Poista
 3. Voi että, nyt alkoi tehdä mieli joulutorttuja:P Nam! Lauantait on parhautta♥ Ihanaa loppulauantaita ja tulevaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Tämä sunnuntai osottautuikin oikein aurinkoiseksi ja lämpimäksi päiväksi, ihan parhautta :)

   Poista
 4. Ihanaa, joulutorttuja, kyllä meillä yleensä päästään isänpäivään, ennen kuin ekat tehdään, mut ainahan sitä voi poiketa totutusta ;) Flunssassa ollaan täälläkin, en muista koska viimeksi olen sairastanut... Ihana blogi sinulla, löysin tänne sattumalta, monen mutkan kautta, jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Tuitiina :) Juu, viimevuonna taisi mennä aika lailla myöhempään joulutorttujen paistot, mutta minkäs teet - mieli kun tekee niin ei siinä auta kun pistää pellillinen tulemaan! ...ja onneksi en ollut ainoa pakastealtaalla saati luumuhilloa etsimässä...hih!

   Poista
 5. Ihanalta kuulostaa ja voi että, nyt alkoi tehdä mieli jo joulutorttuja! Mulla ainakin jo välillä pyörii tulevan joulun sisustukset ja muut jutut mielessä ;) Iloista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nyt ei tosiaan ollut joulu varsinaisesti mielessä, mutta juuU, kyllä se mieli on viikonlopun aikana muutamaan otteeseen sinne jo harhaillut :)

   Poista
 6. Voi ei kohta noita taas saa :) namskis!

  VastaaPoista
 7. Täällä on käynyt sama mielessä, mutta en ole vielä leiponut. Pitääpä pian paistaa pellillinen. Meillä neiti on jo kantanut tonttukirjat iltasatukirjoiksi. Onneksi koristeet sentään ovat pysyneet laatikoissa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ensimmäiset ovat ihan parhaita :) Seuraavia jaksaakin sitten taas odotella hetkisen, ettei vaan kerkiä tulemaan yliannostusta jo ennen joulua!

   Poista
 8. Aika rohkea varaslähtö jouluun!! varmaan pian täälläkin, kun nuo lapset jo pipareita ovat kyselleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No eikö! Meillä ei vielä piparin perään olla huudeltu, mutta ah tortut - ei vaan voinut vastustaa :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)