Keltaista // Yellow


Normaalisti syksyä kohden ne vähäisimmätkin värit häviävät tästä taloudesta, mutta keittiön kohdalla tilanne tuntuukin olevan ihan toinen! Keltainen väri se vaan lisääntyy mustan ja valkean keskelle. Tykkään kyllä, piristää kivasti keittiötä!

Tänään ollaankin saatu nauttia myös toisestakin keltaisesta ihanuudesta eli auringosta! Mieli on kovasti jo syksyisissä tunnelmissa ja terassi odottelee kovasti callunoita sekä muutenkin syksyisempää ilmettä. Joko teillä on terassti ja patiot saaneet syysilmeen? 

Ihanaa sunnuntaita lukijat :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Lovely yellow in the kitchen. It's nice to have some colors at least somewhere in this house!


You May Also Like

8 kommenttia

 1. Kaunista. Itse olen huomannut että meille mustavalkoisuuden keskelle on hieman hiipinyt kirkkaan punaista. Nooh, kohtahan onkin jo joulu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin muuten tosiaan on! :D Havahduin siihen, kun kaverini kertoi jo ostaneen ensimmäiset joululahjat! Voi apua, tiedän taaaaaaaaaas jättäväni nekin viime tippaan...

   Punanen on nätti - oli joulu tahi ei :)

   Poista
 2. Hei ihan sama meillä. Kaivoin muutama viikko sitten vanhan keltaraidallisen maton kätköistä ja samalla rahille pääsi kirkas torkkupeitto. Tuli syksyistä ja kodikasta. Vielä ei ole aika sille talven värittömyydelle kotona. Jos se edes on tullakseen.

  Tosi kaunista teillä. Tuo ensimmäinen kuva - nam ja slurps.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on ihan huippukiva! Ja tosiaan kodikkaampi fiilis tuli heti muutamasta väriläikästä :) Noita tomaatteja on tiiätkö noin 25 litraa o_O Saattaa olla tomaattia tarjolla aika monessa muodossa tänä syksynä!

   Poista
 3. Kauniita syysvärejä. <3 Minulla taitaa tulla syksyisin tummempien sävyjen kaipuu. Ulkona yritetään vielä kitkutella kesäkukilla, mutta luvatut pakkasyöt tekevät siitä todennäköisesti pian lopun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina :) Keittiö on nyt jotenkin ihan poikkeus näissä jutuissa, joka syksy on värit jo hävinneet ja tummaa tullut tilalle. Virkistävää kyllä huomata pieniä poikkeuksia omassa toiminnassaan :) Eilen vaihtelinkin jo vähän syksyisempiä pihakukkia, muutama kesäkukkakin jaksaa vielä kukkia, mutta mittari näyttää 0 tällä hetkellä joten...pitää kiireen vilkkaan ainakin viimeiset tomaatit kerätä!

   Poista
 4. Keltainen on minunkin tän hetken suosikki, kirppikseltä löytyi just keltainen retrolamppu, jota ei voinut vastustaa, vaikka lampuista ei varsinaisesti ollut pulaa. Ihanan näköistä teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka :) Täällä ois pieni valaisimen metsästys olohuoneeseen, mutta ei kiirettä. Valaisimia kun ei koskaan voi olla liikaa...ehkä ;)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)