Tunnustan! // I confess!

Meillä ei kesällä juuri sisällä oltu. Ja sen näki. Imuri saattoi olla viikon lattialla - ei haitannu. Ikkunat auki joka päivä aamusta iltaan (meillä oli niin kuuma sisällä, että sama se, oliko ne ikkunat päivällä kiinni vai auki), vaatteet oli siinä mihin ne viime viikolla jätti, jos joku löyti kahvikupin pöydältä niin siitä sen löyti seuraavana päivänäkin. Hiekkaa, märkiä uikkareita, heinää, kukkia, oksia (aarteita), kärpäsiä, pyyhkeitä..sisällä käytiin kääntymässä - jos sitäkään. 

Näin karkeasti arvioituna. Mutta jos joku ilmotti kymmenen minuuttia aikaisemmin tulostaan niin kyllä tästä vielä sentään ihan kelpo asunnon sai :)

Nyt sitä taas sisällä viihtyy - ah onni ja autuus, niin kovin tykkään näistä viileistä keleistä ja sateesta! Ensimmäisenä tuli totaalinen ällötys joka paikasta löytyviin tavaroihin, täysiin laatikoihin ja kaappeihin. Ensimmäisenä siivosin alakerrasta kaapit ja laatikot, seuraavana yläkerran komerot koki reippaan viiden kassillisen hävikin - kierrätykseen vaan kaikki, mitä olen tähän asti ajatuksella "no jos joku päivä sitten" varjellut. Seuraavana siirryn varmaan huonekaluihin? 

Syksy on kummaa puhdistumisen aikaa.

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I confess: our house was a bit mess during the summer, because we were all day outside. Now it's raining and chilly so we love to spend time inside. And I realized that we have way too much stuff. So I cleaned up our house: some of the little things which I don't need or use are gone, house is clean and so is my mind!


You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)