SYKSY // AUTUMN


Kaivan kenties itselleni kuoppaa haaveilemalla täällä helteiden keskellä tulevasta syksystä. M U T T A. Minun syksyni näyttäisi tältä - siis tällä hetkellä. Voihan se mieli vielä muuttua.. :)

Joko siellä haaveillaan syksystä ja tehdään syksyisiä suunnitelmia? Minä luultavasti kärsin tästä hyvin pitkänä, märkänä ja loskaisena syksynä, kun marmatan vaan helteestä ja sen sellasesta ja T O I V O N viileiden kelien jo saapuvan! Hihhiii!

Mutta helteistä huolimatta mahtavaa viikonloppua ihanaiset! 


' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I know. It's +30 outside and I'm dreaming of  Autumn..But this is how my autumn might look like - at the moment. I might change my mind :)You May Also Like

16 kommenttia

 1. Kyllä minä ainakin kaipaan jo syksyn viileitä tuulia ja kuulaita aamuja. :)
  Ihanasti omenat jo puutarhassa tuoksuvat ja tuovat syksyistä tunnelmaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, omenapuita kaipaan kovasti tänne..ne lähestulkoon kuuluu rintamamiestalon pihaan. Onneksi kelien suhteen pientä viilentymistä on jo luvassa :)

   Poista
 2. Hyviä haaveita, minulle kelpaisi nuo kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin :) Saa nähdä muuttuuko ne mieltymykset ennen syksyä!

   Poista
 3. Samat fiilikset, täydellinen neulepaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että rakastan villapaitoja!! Ihan parhaita vaatteita ikinä, leggarit ja saappaat kaveriksi, myssy ja lapaset ja kaulaliina...aijai <3

   Poista
 4. Uskon, että aika moni haaveilee jo kylmyydestä. Valitettan siitä sitten kun se ei lopu ja muistellaan kaiholla näitä kamalan hikisiä päiviä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D varmasti valitetaan. Mutta juu, rajansa kaikella, ei ne -30 pakkasetkaan pidemmän päälle ole kivoja :( Lähes yhtä tuskaa teettää nää superhelteetkin :)

   Poista
 5. Vannoutuneena kesäihmisenä olen ollut ihmeissäni, kun olen jo useampana iltana saanut itseni kiinni fiilistelemästä tulevaa syksyä. Lieneeköhän näiden "loppumattomien" helteiden syytä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesälomani sattu justiinsa siihen sateen ja lumisateen keskelle. Töissä toiset oli ihan, että voi ei miten huononkeli sattu! Itseäni ei kyllä haitannu yhtään! Tosin Helsingin reissulla tyssin kanssa olis voinu kyllä jo aurinko paistaa lumen sijaan.. :) Kyllä kesällä aurinko saa ja pitääkin paistaa, mutta ehken nää jatkuvat äärihelteet on vähän liikaa..

   Poista
 6. Olipas kiva, että löysin tänne blogiisi... selailin tuossa postauksia taaksepäin, ja ihastuin kuviisi ikihyviksi. Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa,että löysit ja kiitos oikein kovasti!! :)

   Poista
 7. Miellyttävä sävypaletti! Ja tänään aamulla tuntui ja tuoksui ensi kertaa vähän syksyiseltä, mittarikin jäi alle +20 C. Poispäin kuljeksivat helteet aiheuttavat kyllä hieman haikeita fiiliksiä ja samalla (vähän itseltänikin salaa) jo tunnelmoin tulevaa syksyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mittari kipusi vieläkin varjossa +25...ääks. Mutta pieniä syksyn merkkejä on tosiaan jo ilmassa :) Toivon kyllä,ettei aivan samanlaista loputonta syksyä tule,kuin viimevuonna..kyllä saisi tulla luntakin!

   Poista
 8. Kollaasi on kaunis kuin mikä! Ihan vielä en kuitenkaan haaveile syksystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajallaanhan se tulee, että suotta sitä liian aikaisin odottelee..ehkä nää helteet jo aiheuttaa pientä viileän kelin kaipuuta.. :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)